1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Lideri Bahçeli’den Sıcak Gelişmeler ve Tavizsiz Duruş Açıklaması!

MHP Lideri Bahçeli’den Sıcak Gelişmeler ve Tavizsiz Duruş Açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşen görüşmenin ardından gündemdeki gelişmeler hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli, kutuplaşmanın ve kavganın sonu olmadığını vurgulayarak, gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini belirtti. Ayrıca, MHP’nin açıklamalarına karşı karalama kampanyası düzenlendiğini ifade etti.

Bahçeli, önümüzdeki dönemde Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili davanın duruşmasında MHP’nin hazır bulunacağını ve bu konuda kararlı olduklarını söyledi. Ayrıca, tüm çıkar odaklarının ve muarızların partiyi töhmet altında bırakmak için faaliyet gösterdiğini belirtti. Bahçeli, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın MHP’nin samimi dileği olduğunu da ifade etti.

Cumhur İttifakı’na bağlılıklarının devam edeceğini ve TBMM’de kanun tekliflerine verdikleri desteğin devam edeceğini belirten Bahçeli, Cumhur İttifakı’ndan taviz vermeyeceklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili de konuşan Bahçeli, bu görüşmeleri saygıyla karşıladıklarını ve desteklediklerini aktardı.

Bahçeli’nin açıklamalarında, Türk siyasetindeki normalleşme ve yumuşama arayışlarına değinilerek demokrasinin temelinde olan siyasi partiler arasındaki diyaloğun önemine vurgu yapıldı. Bahçeli, kutuplaşmanın ve kavganın sonu olmadığının altını çizdi ve Millet ve ülke çıkarları doğrultusunda olumlu diyalogların destekçisi olduklarını ifade etti. Bahçeli, mevcut gelişmelerin dikkatle takip edildiğini ve bazı hesapların sorgulandığını da aktardı.

Sonuç olarak, Bahçeli’nin açıklamalarında MHP’nin Türkiye ve Türk milleti için üzerine düşeni yapacağı ve çıkar odaklarına karşı kararlı bir duruş sergileyeceği belirtildi. Bahçeli, AK Parti ve CHP arasındaki geniş tabanlı ittifakın olumlu karşılandığını ifade ederek, Cumhur İttifakı’ndan taviz vermeyeceklerini söyledi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı görüşmeleri desteklediklerini ve saygıyla karşıladıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Lideri Bahçeli’den Sıcak Gelişmeler ve Tavizsiz Duruş Açıklaması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin