1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP Liderinden Hamas’a Destek: Memnuniyet Dolu Açıklama!

MHP Liderinden Hamas’a Destek: Memnuniyet Dolu Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İsrail’e karşı gösterdiği destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hamas tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bahçeli’nin Filistin halkının İsrail işgaline karşı direnişini desteklemesi ve Hamas’ı terör örgütü olarak tanımlamamasının takdirle karşılandığı belirtildi. Hamas, Bahçeli’nin tutumunun Türk halkının da Filistin halkının özgürlük ve bağımsızlık mücadelesine verdiği destekle uyumlu olduğunu vurguladı.

Hamas, Bahçeli’nin direnişçi Filistin halkına verdiği destekten dolayı minnettarlık duyduğunu açıkladı. Hamas’ın yapmış olduğu yazılı açıklamada, Bahçeli’nin Filistin direnişini destekleyen ve Hamas’ı terör örgütü olarak tanımlamayan tavrının önemine vurgu yapıldı. Hamas, Bahçeli’nin tutumunun Türk halkının da Filistin halkına verdiği destekle örtüştüğünü ifade etti.

Bahçeli’nin İsrail’e karşı Filistin halkına verdiği destek, Hamas tarafından memnuniyetle karşılandı. Hamas’ın yayınladığı açıklamada, Bahçeli’nin Hamas’ın terör örgütü olduğunu reddetmesi ve Filistin direnişini desteklemesi takdirle karşılandı. Hamas, Bahçeli’nin tutumunun Türk halkının da Filistin’in bağımsızlığına verdiği destekle paralellik gösterdiğini belirtti.

Hamas, Bahçeli’nin Filistin halkının direnişine yönelik gösterdiği destekten ötürü memnuniyetini dile getirdi. Hamas’ın açıklamasında, Bahçeli’nin Hamas’ı terör örgütü olarak nitelememesi ve Filistin direnişine verdiği destek övgüyle karşılandı. Hamas, Bahçeli’nin tutumunun Türk halkının da Filistin’in kurtuluş mücadelesine verdiği desteği yansıttığını söyledi.

Bahçeli’nin Filistin halkına verdiği destek, Hamas tarafından takdirle karşılandı. Hamas’ın yapmış olduğu açıklamada, Bahçeli’nin Hamas’ı terör örgütü olarak görmeyip Filistin direnişini desteklemesi övgüyle nitelendirildi. Hamas, Bahçeli’nin tutumunun Türk halkının da Filistin’in özgürlük mücadelesine verdiği destekle paralellik gösterdiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Liderinden Hamas’a Destek: Memnuniyet Dolu Açıklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin