1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. MHP’den CHP’ye: “Matematik Dehası Olması Gerekiyor!” – İşte Detaylar

MHP’den CHP’ye: “Matematik Dehası Olması Gerekiyor!” – İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak Sezer Küçükkurt, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Nesrin Çelikbilek ile birlikte basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın yaptığı “Anketlerde yüzde 10 önde çıkarız” açıklamasına tepki gösterdi. Kahveci, Köksal’ın matematik hesabını yapamadığını iddia ederek, “Siyasetçi olmak yerine tiyatrocu olmalı” dedi. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun vaadettiği DEM ile Afyonkarahisar’da benzer bir strateji uyguladığını öne sürdü.

MHP İl Başkanı, CHP’nin Afyon genelinde geçmiş seçimlerde bile yüzde 10’u bulamadığını belirtti. Bu durumun Burcu Köksal’ın iddialarını çürüttüğünü savundu. Kahveci, yapılan anketlere dikkat ettiklerini ve herhangi bir partiden geri olmadıklarını dile getirdi. Köksal’ın iddialarının gerçekçi olmadığını düşündüğünü söyledi. CHP’nin adayı hakkında eleştirilerde bulunan Kahveci, Köksal’ın gözden kaçırdığı bir detay olabileceğini ifade etti.

MHP İl Başkanı, AK Parti ve MHP’yi eleştiren ve “Aynısına neden oy verelim” diyenleri hedef aldı. Kahveci, CHP ile DEM arasında benzerlik kurarak, kendilerine oy verenlerin aslında DEM’e oy vermiş olacaklarını söyledi. MHP’nin 50 yıllık birikimiyle diğer partilerden farklı olduğunu vurgulayan Kahveci, AK Parti ile sadece genel seçimlerde ittifak yaptıklarını belirtti. Yerel seçimlerde farklı projeler ve adaylarla yarıştıklarını söyledi.

Seçime doğru son viraja girildiğini belirten Kahveci, seçimlerde yaşanan kurallara uyulmamasını eleştirdi. Siyasi gücü olan partilerin farklı taktiklerle seçmenleri etkilemeye çalıştığını öne süren MHP İl Başkanı, Pazar günü yapılacak seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirtti. Seçim sonrasında projelerini gerçekleştireceklerini ifade eden Kahveci, görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini ve halkın güvenini kazandıklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP’den CHP’ye: “Matematik Dehası Olması Gerekiyor!” – İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin