1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP’li Milletvekiline Çiçek Fırlatan Belediye Başkanından Şok Sözler!

MHP’li Milletvekiline Çiçek Fırlatan Belediye Başkanından Şok Sözler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde gerçekleşen belediye seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partili Birol Şahin, seçimi kaybederek MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir-teslim töreninde tartışma yaşadı. Seçim sonuçlarına göre MHP’li Efdal Altundal yüzde 32,38 oy alarak kazanırken, Birol Şahin yüzde 17,82 oy alarak 3. sırada yer aldı. Devir-teslim törenine kazanan aday Efdal Altundal, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve partililer katıldı.

Birol Şahin, devir-teslim öncesi yaptığı konuşmada ilçedeki alkollü mekanları kapattıklarını ve yeni ruhsat vermediklerini belirterek ilçenin olumlu değişimine vurgu yaptı. Şahin ayrıca 2019 yılında MHP’den ihraç edilmesinin sebebi olan sosyal medya paylaşımında Müslüman kadınların adaptasyonunu savunduğunu söyledi. MHP Genel Merkezi’nin bu paylaşımı sebebiyle kendisini ihraç ettiğini belirtti.

Tartışma ise Birol Şahin’in MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün müdahalesiyle başladı. Akgül, Şahin’in MHP lideri Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerine karşı çıktı ve bu durum tartışmaya sebep oldu. Şahin, Akgül’e küfür ve hakaretler ederek odadakilerin araya girmesiyle olayın büyümesi engellendi.

Devir-teslimin ardından MHP’li Efdal Altundal göreve başlarken, MHP Milletvekili İsmail Akgül sosyal medya hesabından, “Kaynaşlı ilçesinde hizmet dönemini başlattık, cahiliye dönemini kapatıyoruz. Biz Müslümanlığı ve adaleti size öğreteceğiz” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu manalı devir-teslim töreni, Kaynaşlı ilçesindeki siyasi atmosferi yansıtan önemli bir gelişmeydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP’li Milletvekiline Çiçek Fırlatan Belediye Başkanından Şok Sözler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin