1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP’li Yalçın’dan Sosyal Medya Taşkınlığına Ağır Eleştiri: “İtibar Suikastı Peşindeler”

MHP’li Yalçın’dan Sosyal Medya Taşkınlığına Ağır Eleştiri: “İtibar Suikastı Peşindeler”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sosyal medya paylaşımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yalçın, ahlaksızlık ve pisliklerin sosyal medya mecralarında yayıldığını belirtti. Bazı gazete ve televizyonların bu durumu görmezden gelerek, hatta destekleyerek yayınlar yaptığını dile getirdi. Sosyal medyanın, toplum ahlakını tehdit ettiğini ve ahlaksızlığın kol gezdiği bir alan haline geldiğini söyledi. Asosyal tiplerin sosyal medyada garezlerini dışa vurduğunu, bot hesaplarla ahlaksızlıklarını yaydıklarını öne sürdü.

siyasi partilerin sosyal medya fareleri ve bot hesaplarını hedef kitlesi olarak kullandığını belirten Yalçın, manipülasyon ve tahriklere açık olan bu medya kullanıcılarının, sosyalist ve marksist siyasi partilerin avında olduklarını iddia etti. Manipülasyon ve söylemlere müsait olan bu sosyal medya kullanıcılarının, siyasi partilerin stratejileri doğrultusunda hareket ettiklerini savundu. Yalan haberlerin ve iftiraların yayılmasında sosyal medya kullanıcılarının etkisinin büyük olduğunu söyledi.

CHP’ye destek veren medyanın, CHP liderine yönelik ahlaksız saldırılarına da değinen Yalçın, bu medya organlarının Genel Başkan’a yönelik çirkin haberler yaptığını ve sosyal medya failleri aracılığıyla hakaret ve küfürlerin hızla yayıldığını söyledi. Yalçın, itibar suikastı peşinde olan bazı medya organlarının, siyasi hesaplar uğruna insanların haysiyetini zedelediğini ifade etti.

Sosyal medya üzerinden yapılan ahlaksızlık ve pisliklerin, siyasi hedefler doğrultusunda fütursuzca sergilendiğine dikkat çeken Yalçın, toplumun değerlerine zarar verdiğini söyledi. Siyasi partilerin rakiplerini yıpratmak için sosyal medya üzerinden algı operasyonları yaptığını ve toplumu çılgınlığa sürüklediğini belirtti. MHP olarak sosyal medya kirliliğine karşı mücadele edeceklerini ve bu tür yöntemlere karşı duracaklarını açıkladı. Yalan haberlere karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini ve RTÜK’ün bu konuda gösterdiği çabayı da takdir ettiklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP’li Yalçın’dan Sosyal Medya Taşkınlığına Ağır Eleştiri: “İtibar Suikastı Peşindeler”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin