1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli Badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İlk Maçı Kaybetti!

Milli Badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İlk Maçı Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden milli badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, ilk maçında mağlup oldu. Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları, ikinci gün müsabakalarıyla devam etti. La Chapelle Arena’da gerçekleşen badminton karşılaşmalarında Neslihan Yiğit Arın, J Grubu’ndaki ilk maçında Japonya’dan Aya Ohori’ye karşı mücadele etti. Milli sporcu, rakibine 21-9 ve 21-7’lik setlerle 2-0 mağlup oldu. Neslihan Yiğit Arın, ikinci maçını 30 Temmuz Salı günü Perulu Ines Lucia Castillo ile oynayacak.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden milli badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, J Grubu’ndaki ilk maçında Japonya’dan Aya Ohori’ye karşı mücadele etti. Neslihan, rakibine karşı setlerde 21-9 ve 21-7’lik skorlarla mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte ilk maçında galibiyet elde edemeyen milli sporcunun performansı gözlerden kaçmadı.

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları’nın heyecanı devam ediyor. La Chapelle Arena’da gerçekleşen badminton karşılaşmalarında Neslihan Yiğit Arın, J Grubu’ndaki ilk maçında Japonya’dan Aya Ohori ile mücadele etti. Maç sonucunda Neslihan mağlup olsa da, turnuvadaki ikinci maçına odaklanmaya başladı.

Neslihan Yiğit Arın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’ndaki ikinci maçını 30 Temmuz Salı günü yapacak. Bu kez rakibi, Perulu badmintoncu Ines Lucia Castillo olacak. Milli sporcu, ilk maçtaki performansını değerlendirerek, ikinci maçında daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor. Neslihan, ikinci maçında aldığı deneyimlerle rakibine karşı daha etkili bir oyun sergilemeyi planlıyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden milli badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, Japonya’dan Aya Ohori’ye karşı ilk maçında mağlup oldu. Ancak Neslihan, turnuvadaki ikinci maçına odaklanarak, Perulu badmintoncu Ines Lucia Castillo’ya karşı daha iyi bir performans sergilemek istiyor. Neslihan’ın ikinci maçındaki performansı ve sonucu, turnuvadaki geleceği için önemli olacak. Bu nedenle milli sporcu, ikinci maça daha hazırlıklı ve motive bir şekilde çıkmayı planlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Badmintoncu Neslihan Yiğit Arın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda İlk Maçı Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin