1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Silahla Tehdit!

Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Silahla Tehdit!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Olimpiyat ve dünya şampiyonu olarak bilinir. Trabzon’da salı akşamı otomobiliyle seyir halindeyken, kuvvetli sağanakla su birikintisi oluşan yolda sıkışan trafiğin ağır ilerlemesi nedeniyle önündeki kamyonetten yol istedi. Kamyonetin sürücüsü Sedat Karatay, yol verme meselesi yüzünden yaşanan gerginlik sonrası milli boksörün aracının önünü kesti ve tartışma çıktı. Karatay, Sürmeneli’ye yumruk atınca Sürmeneli de karşılık verdi.

Karatay daha sonra belinde bulunan silahla milli boksörü tehdit etti. Ardından şüpheli, Sürmeneli ve yanında bulunan kardeşine tehdit ve hakaretlerde bulunarak olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri Karatay’ı kısa sürede yakalayarak üzerinden ruhsatsız tabanca ile sekiz mermi ele geçirdi. Karatay, “kasten yaralama, silahla tehdit, ulaşım araçlarının alıkonulması” suçlarından tutuklandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü ise olayı kınayarak, Busenaz Sürmeneli’nin yaşadığı saldırının ardından yasal işlemlerin takipçisi olacaklarını açıkladı.

Olaya ilişkin çekilen görüntülerde, Sürmeneli’nin aracının önünün kesilmesi ve saldırıya uğraması yer alıyor. Sürmeneli, görüntüde “Bu araç önümüze kırdı, bana vurdu, şimdi Emniyet Müdürlüğüne gidiyorum” ifadelerini kullanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Boksör Busenaz Sürmeneli’ye Silahla Tehdit!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin