1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli Cimnastikçi Adem Asil, İtalya’da Halka Aletinde Bronz Madalya Kazandı!

Milli Cimnastikçi Adem Asil, İtalya’da Halka Aletinde Bronz Madalya Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli cimnastikçi Adem Asil, İtalya’da düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nın halka aletinde bronz madalya kazandı. Rimini kentindeki fuar alanında gerçekleşen şampiyonanın üçüncü gününde bireysel alet finalleri yapıldı. Türk sporcular Adem Asil ve İbrahim Çolak, halka aletinde performans sergiledi. Adem Asil, 14.900 puanla bronz madalya alırken İbrahim Çolak ise 14.500 puanla 8’inci oldu. Adem Asil, geçen yıl Antalya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalya kazanmıştı.

Diğer aletlerde madalya alan sporcular da belli oldu. Yer aletinde altın madalyayı İngiltere’den Luke Whitehouse, gümüş madalyayı İsrail’den Artem Dolgopyat, bronz madalyayı Macaristan’dan Krisztofer Meszaros kazandı. Kulplu beygirde ise altın madalyayı İrlanda’dan Rhys McClenaghan, gümüş madalyayı Hollanda’dan Loran De Munck, bronz madalyayı ise Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nden Marios Georgiou aldı. Halka aletinde altın madalyayı Yunanistan’dan Eleftherios Petrounias, gümüş madalyayı Azerbaycan’dan Nikita Simonov, bronz madalyayı ise Adem Asil kazandı.

Adem Asil, Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak ülkesini gururlandırdı. Kendisi geçen yılın şampiyonu olarak bu başarıyı bir kez daha kanıtlamış oldu. Şampiyonada yer alan diğer sporcular da ülkelerini en iyi şekilde temsil ederek ödül almaya hak kazandılar. Organizasyonun haber kaynağı Anadolu Ajansı (AA) tarafından duyuruldu. Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda kazanılan madalyalar, sporcuların performansları ve ülkeleri ile birlikte büyük bir heyecanla paylaşıldı. Türk cimnastikçilerin uluslararası arenada elde ettiği başarılar, ülkenin spor alanındaki yükselişini gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Cimnastikçi Adem Asil, İtalya’da Halka Aletinde Bronz Madalya Kazandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin