1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Milli Eğitim Bakanı Tekin, Anıtkabir Ziyaretinde Büyük Vurgu Yaptı!

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Anıtkabir Ziyaretinde Büyük Vurgu Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Tekin’in liderliğindeki bakanlık heyeti, Aslanlı Yol üzerinden yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’deki mozolesine ulaştı. Tekin, çelenk bırakma töreninin ardından saygı duruşunda bulunulmasını sağladı ve İstiklal Marşı’nın okunmasına öncülük etti. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri’ne duygusal bir mesaj bıraktı.

Bakan Tekin’in yazdığı mesajda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının onurunu paylaştığı vurgulandı. Tekin, Atatürk’e olan minnet ve şükranını dile getirirken, milli egemenliğin önemine ve bağımsızlık mücadelesinin devam eden mirasına vurgu yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı olarak, Atatürk’ün ilham kaynağı ve milletin gücüyle gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakma kararlılığını taşıdıklarını belirtti.

Tekin’in yazdığı mesajda, Türkiye’nin deha ve kültürünün, bilim, sanat ve manevi değerlerle buluşması gerektiğine vurgu yapılıyor. Atatürk’ün bu olduğunu inandığı kültürel mirasın, genç kuşaklara aktarılması ve geleceğin daha güçlü bir şekilde inşa edilmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini dile getiriyor. Bakan Tekin, ulusal bağımsızlığın ve milli egemenliğin temel prensipleriyle yoğrulmuş bir eğitim sistemi ile gençleri geleceğe hazırlamanın önemine vurgu yapıyor.

Bakan Tekin’in Anıtkabir Özel Defteri’ne bıraktığı duygusal mesaj, Türkiye’nin milli değerlerine bağlılık ve Atatürk’ün mirasına sahip çıkma kararlılığını dile getirmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu şanlı mirası, genç nesillere bilgeliğin, kültürün, sanatın ve manevi değerlerin birleşiminden oluşan bir miras olarak aktarmaya kararlı olduğunu vurgulamaktadır. Atatürk’ün ilham verici liderliği ve milletin sağlam desteğiyle, Türkiye’nin daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleme kararlılığını ortaya koymaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Anıtkabir Ziyaretinde Büyük Vurgu Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin