1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli Futbolcu Merih Demiral: “Yeni İmajımı İyi Buluyorum”

Milli Futbolcu Merih Demiral: “Yeni İmajımı İyi Buluyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta 26 Mart tarihinde Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda TSİ 22.45’te başlayacak. Maçı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcı hakemler ise aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale olacak.

Öncesinde Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’de kariyerine devam eden Milli futbolcu Merih Demiral, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sakatlığını atlattığını belirten Demiral, Macaristan maçında skor olarak yenildiklerini ancak oyun olarak iyi olduklarını ifade etti. Kendisini formda hissettiğini söyleyen milli futbolcu, sakatlık döneminden sonra tekrar oynamaya başladığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Demiral, yeni imajı hakkında da konuşarak, “Şu an gayet formda olduğumu düşünüyorum. Sakatlık yaşadığım dönem benim için zordu ama son 1 ayda tüm maçlarda oynadım. Şu anda daha tecrübeliyim, çok profesyonel yaşamaya çalışıyorum ve dikkat ediyorum. Yeni imajım hakkında da şu an böyle iyi gözüktüğümü düşünüyorum. Umarım siz de aynı şeyi düşünüyorsunuzdur.” şeklinde konuştu.

Milli futbolcu, kamp dönemini tamamlayarak özel maçta Avusturya’ya karşı başarılı bir performans sergilemeyi hedeflediğini belirtti. Oyun olarak iyi olduklarını vurgulayan Demiral, hocalarının kendileriyle yakından ilgilendiğini ve kazanarak kampı tamamlamak istediklerini aktardı. Sakatlık sürecinde milli takımdan uzak kaldığını ancak şu anda formunda olduğunu ifade eden Demiral, milli formayı giymenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu dile getirdi.

Son olarak, Merih Demiral basın toplantısında, milli takımın EURO 2024 hazırlıklarında olumlu bir atmosferde olduklarını ve bu atmosferin kendilerine motivasyon sağladığını belirtti. Avusturya maçına odaklanarak galibiyetle dönme hedeflerinin olduğunu söyleyen Demiral, taraftarlardan da destek istedi. Tüm takımın birlikte hareket ederek başarıya ulaşacaklarına inanan milli futbolcu, bu önemli karşılaşmada en iyi performanslarını sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Futbolcu Merih Demiral: “Yeni İmajımı İyi Buluyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin