1. Haberler
  2. Ankara
  3. Milli Savunma Bakanı Güler, Şehit Aileleri ve Gazilere Vatan Borcunu Ödedi!

Milli Savunma Bakanı Güler, Şehit Aileleri ve Gazilere Vatan Borcunu Ödedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara’da, Gazi Orduevinde şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. İftarın ardından konuşan Bakan Güler, bu toprakları, binlerce yıldır kendilerine vatan kılan şehit ve gazilerin; vatana olan sarsılmaz sevdalarının ölümsüz temsilcileri, asil milletin kahramanlık ve fedakarlığının ebedi mimarı olduğunu belirtti. Kahraman gazilerimizi övgüyle anan Bakan Güler, “Ölürsek şehit, kalırsak gazi” anlayışıyla canlarını seve seve feda eden gazilerin cesareti ve mücadele azmi ile asil milletin iman, tevekkül, cesaret ve yiğitliğinin en somut göstergesi olduğunu vurguladı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün huzurlu ve özgür bir şekilde yaşadığımızı belirten Bakan Güler, kahramanlık destanlarının sonsuza kadar yaşayacağını ifade etti.

Bakan Güler, yaklaşık 40 yıldır devam eden terörle mücadele konusunda şehit ve gazilerimizin büyük fedakarlıklar gösterdiğini söyledi. Terör örgütlerine karşı verilen mücadelede elde edilen başarıların arkasında şehit ve gazilerimizin azmi ve kararlılığının yattığını belirten Bakan Güler, 644 teröristin yılbaşından bu yana etkisiz hale getirildiğini, 40 bin 213 teröristin ise 2015 yılından bu yana etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlere karşı yürüttüğü operasyonları sürekli ve kapsamlı olarak gerçekleştirdiğini belirten Bakan Güler, teröristlerin son çırpınışlarının da sonlanacağını ifade etti.

Türkiye’nin köklü tarihi, stratejik konumu, güçlü ordusu ve yerli savunma sanayisi ile dünyada yükselen bir güç olduğunu belirten Bakan Güler, Türkiye’nin gücünün şehitlerimize ve gazilerimize borçlu olduğunu vurguladı. Cumhuriyetimizin ikinci asrında ‘Türkiye Yüzyılı’ hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Bakan Güler, liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkenin daha da ileriye taşınması için çalıştıklarını ifade etti. Türk milletinin bekasına yönelen tehditlere karşı her zaman hazır olduklarını belirten Bakan Güler, Türkiye’nin güvenliği ve huzuru için gece-gündüz çalışacaklarını söyledi. Son olarak, büyük devlet adamlarını ve komutanları saygıyla anan Bakan Güler, aziz şehitleri ve gazileri minnetle yad ederek gazilere ve şehit ailelerine şükranlarını sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Savunma Bakanı Güler, Şehit Aileleri ve Gazilere Vatan Borcunu Ödedi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin