1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Milli Savunma Bakanlığı’ndan Acı Haber: Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Asker Şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Acı Haber: Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Asker Şehit oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Operasyonun Kuzey Irak bölgesinde gerçekleştirildiği belirtilen olayda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba’nın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi. Operasyonun hedefinin bölücü terör örgütü mensupları olduğu ve Vedat Zorba’nın bu saldırı sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Pençe-Kilit operasyon bölgesinde gerçekleşen olayda bir askerin şehit olduğu bilgisi paylaşıldı. Vedat Zorba’nın bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Olayın gerçekleştiği Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki çatışmada yaşanan bu üzücü olay sonrasında Milli Savunma Bakanlığı detaylı bir açıklama yaparak olayı duyurdu. Operasyonun Kuzey Irak bölgesinde gerçekleştirildiği ve Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba’nın terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, operasyon bölgesinde görevli olan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba’nın bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu ağır yaralandığı belirtildi. Acilen hastaneye kaldırılan Zorba’ya tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde meydana gelen bu üzücü olay sonrasında Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba’nın şehit olduğunu kamuoyuna duyurdu. Operasyonun hedefinin bölücü terör örgütü mensupları olduğu belirtilirken, Zorba’nın teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralandığı ve hastanede hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Bu acı olayın ardından ülke genelinde taziye mesajları yayımlanırken şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için dua edilmeye başlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Savunma Bakanlığı’ndan Acı Haber: Pençe-Kilit Operasyonunda Bir Asker Şehit oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin