1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli Sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu Altın Madalya Kazandı!

Milli Sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu Altın Madalya Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Macaristan’da düzenlenen Polyak Imre ve Varga Janos Memorial Güreş Turnuvası’nda Türkiye Güreş Federasyonu tarafından açıklanan bilgilere göre, milli sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu kadınlar 68 kiloda yarıştı. Finalde Venezuela’dan Soleymi Antonieta Caraballo Hernandez ile karşılaşan Buse, mücadeleyi 2-0 kazanarak altın madalya kazandı. Diğer bir Türk sporcu Nesrin Baş ise kadınlar 65 kiloda gümüş madalya aldı. Turnuva, başkent Budapeşte’de gerçekleşti ve yarın sona erecek.

Polyak Imre ve Varga Janos Memorial Güreş Turnuvası’nda Türkiye adına mücadele eden Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kiloda altın madalya kazandı. Finalde rakibi Venezuela’dan Soleymi Antonieta Caraballo Hernandez ile karşılaşan Buse, rakibini 2-0 yenerek turnuvayı birincilikle tamamladı. Diğer Türk sporcu Nesrin Baş ise kadınlar 65 kiloda yarıştı ve gümüş madalya elde etti. Turnuva, Budapeşte’de düzenlendi ve yarın sona erecek.

Macaristan’da düzenlenen Polyak Imre ve Varga Janos Memorial Güreş Turnuvası’nda milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kilo kategorisinde altın madalya kazandı. Finalde Venezuela’dan Soleymi Antonieta Caraballo Hernandez ile karşılaşan Buse, rakibini 2-0 yenerek birinci oldu. Yarışmada Türkiye’yi temsil eden diğer sporcu Nesrin Baş ise 65 kiloda gümüş madalya elde etti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Güreş Takımı adına mücadele eden sporcular, Budapeşte’de düzenlenen turnuvada başarılı sonuçlar elde ettiler.

Polyak Imre ve Varga Janos Memorial Güreş Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil eden Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kiloda altın madalya kazandı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleşen turnuvada, Türk sporcu finalde Venezuela’dan rakibiyle karşılaştı ve 2-0 kazanarak şampiyon oldu. Diğer Türk güreşçi Nesrin Baş ise 65 kiloda gümüş madalya aldı. Türkiye Güreş Federasyonu, başarılı sporcuların madalyalarını almalarından dolayı gururlu olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu Altın Madalya Kazandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin