1. Haberler
  2. Spor
  3. Milli Sporcumuz Esra Yıldız Kahraman Paris 2024’te Yarı Finale Yükseldi ve Madalyayı Garantiledi!

Milli Sporcumuz Esra Yıldız Kahraman Paris 2024’te Yarı Finale Yükseldi ve Madalyayı Garantiledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda, boks branşı kadınlar 57 kiloda mücadele eden Türk sporcumuz Esra Yıldız Kahraman, çeyrek finalde Brezilyalı Jucielen Cerqueira Romeu’yu 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Bu başarılı performansıyla birlikte Kahraman, madalya garantisi aldı. Maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu konuşmayı yapabilmek için uyumadım. Kendime inanmam çok uzun zaman kaldı. Ben kendime inanmıyorken bile eşim bana inandı. O olmasaydı, burada olamazdım. Onu çok seviyorum.” sözlerine yer verdi.

Türk sporcu Esra Yıldız Kahraman, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda 57 kilogram boks mücadelesinde çeyrek finalde Brezilyalı rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi. Bu başarısıyla Kahraman, madalyayı garantiledi. Maçın ardından yaptığı konuşmada, başarısını eşine adayan Kahraman’ın duygusal sözleri dikkat çekti. Kendine olan inancının zor kazanıldığını belirten Kahraman, eşinin desteğinin kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Esra Yıldız Kahraman’ın, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükseldiği haberinde, Türk sporcu kadınlar 57 kiloda boksta başarılı bir performans sergilediği vurgulandı. Kahraman, çeyrek finalde rakibini mağlup ederek madalya garantisi aldı. Yaptığı açıklamada, eşinin kendisine olan inancının kendisi için büyük bir motivasyon olduğunu ve başarısında önemli bir rol oynadığını ifade etti.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda boks branşı kadınlar 57 kiloda yarı finale yükselen Türk sporcumuz Esra Yıldız Kahraman’ın çeyrek finaldeki performansıyla madalyayı garantilediği belirtildi. Kahraman, rakibi Brezilyalı Jucielen Cerqueira Romeu’yu 4-1 mağlup ederek final yolunda emin adımlarla ilerliyor. Maç sonrasında yaptığı duygusal açıklamalarda, eşinin kendisine olan inancının kendisini güçlendirdiğine vurgu yapan Kahraman, başarısında eşinin katkısını ön plana çıkardı.

Esra Yıldız Kahraman, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar 57 kiloda boks branşında çeyrek finaldeki başarılı performansıyla yarı finale yükseldi. Türk sporcu, Brezilyalı rakibini mağlup ederek madalyayı garantileyerek ülkesine umut verdi. Maç sonrasında yaptığı duygusal açıklamalarla dikkat çeken Kahraman, eşinin kendisine olan inancının önemine vurgu yaparak başarısındaki payını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Sporcumuz Esra Yıldız Kahraman Paris 2024’te Yarı Finale Yükseldi ve Madalyayı Garantiledi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin