1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Minibüs Tıra Arkadan Çarptı: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!

Minibüs Tıra Arkadan Çarptı: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başıbüyük Mahallesi Trafo Caddesi’nde Berkay B. idaresindeki 34 M 2903 plakalı yolcu minibüsü, park halindeki bir tıra arkadan çarptı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler ve çevredekilerin yardımıyla minibüsteki yolcular güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Sağlık görevlileri, yaralı minibüs şoförü ile birlikte 7 yolcuyu hastaneye kaldırırken, diğer yolcuların durumu ise olay yerinde kontrol edildi.

Kaza sonucu caddedeki trafiğin akışı kapatıldı ve aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Olay yerinde toplanan bilgilere göre, kazada ciddi yaralanan kimse olmazken, hasarın maddi boyutta olduğu belirlendi. Kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve kimin kusurlu olduğu konusunda detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, sürücülerin dikkat etmesi gereken hususlara vurgu yaparak, araç kullanırken güvenliği ön planda tutmaları gerektiğini belirtti. Kazanın meydana geldiği saatlerde ve bölgede trafik yoğunluğunun olduğu, bu sebeple sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi.

Minibüs sürücüsü Berkay B. ve yolcuların sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yapmayan hastane yetkilileri, tedavilerin devam ettiğini belirtti. Kaza haberini alan yakınları ise hastaneye koşarak sevdiklerinin durumunu öğrenmeye çalıştı.

Olay yerinde inceleme yapan trafik polisleri, kazanın tespiti ve rapor tutulması için çalışmalarını sürdürdü. Tırın park halinde olması ve minibüsün fren sisteminde yaşanabilecek bir arızadan kaynaklı olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Konuyla ilgili olarak emniyet birimleri tarafından detaylı bir rapor hazırlanarak soruşturmanın devam edeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Minibüs Tıra Arkadan Çarptı: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin