1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Minibüs ve Beton Mikseri Çarpıştı: 8 Ölü, 11 Yaralı

Minibüs ve Beton Mikseri Çarpıştı: 8 Ölü, 11 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğle saatlerinde İslahiye-Hatay yolu Hatay istikametinde meydana gelen kaza, Hatay istikametine seyir halinde olan bir minibüs ile beton mikseri arasında gerçekleşti.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs hurdaya dönerken şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk belirlemelere göre kazada 8 kişi minibüste hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi devam etmektedir.

VALİDEN AÇIKLAMA
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “TIR karşı şeride geçerek minibüse çarpıyor. Her iki şoför de yaralı. Şu anda 2 yaralının durumu ağır, stabilize olduklarında muhtemelen Gaziantep’e sevk edilecekler. 4 hasta Gaziantep’e sevk edildi. Süreçle ilgili adli ve idari soruşturmalar başlatıldı. Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin. Bu acı olay bizi derinden üzdü. Başka acıların yaşanmaması temennisiyle” dedi.

İlk incelemeler TIR’ın aşırı hızlı olduğunu gösteriyor. TIR şoförü gözaltına alınacak gibi görünmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Hatay’dan İslahiye’ye seyir halindeyken kontrolü kaybeden TIR’ın karşı şeride geçtiği belirlendi. Olay yerinde tekerlek izleri bulunmaktadır. TIR daha sonra yoluna devam ederken bir köy dolmuşuna çarptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Minibüs ve Beton Mikseri Çarpıştı: 8 Ölü, 11 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin