1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Minik Baran’a haksız çarpış: Cinayet!

Minik Baran’a haksız çarpış: Cinayet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 20.30 civarında Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi 44002 Sokak’ta meydana geldi. Sürücüsünün ismi belirlenemeyen 01 ASN 626 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek, evlerinin önünde oturan Zozan Bülgen (41), oğlu 8 yaşındaki Baran Bülgen, teyzesi Perihan Bülgen (38) ve komşularının kızı Büşra Tan’a çarptı.

Kazanın ardından Baran Bülgen olay yerinde hayatını kaybederken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonucu sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Araç sürücüsü ve yanındakiler, yaralıların yakınları tarafından saldırıya uğradı. Polisin müdahalesiyle sürücü ve yanındakiler bölgeden uzaklaştırıldı, ancak yaralıların yakınları araca taş ve sopalarla zarar verdi.

Baran Bülgen’in cenazesi dün otopsi işleminden sonra Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taziye evinde konuşan Baran’ın amcası Salih Bülgen, “Sürücü alkollüydü ve araçlarında uyuşturucu madde bulundu. Bu kişilerin cezalandırılmasını istiyoruz. Mahallemizde sorunlar var, çözülmesi gerekiyor. Bu kişi sürekli hız yapıyor ve kontrolünü kaybederek yeğenime ve akrabalarıma çarpıyor. Bu bir kaza değil, bir cinayet” dedi.

Salih Bülgen, Zozan ve Perihan’ın durumunun ciddi olduğunu belirtti, “Yeğenimin annesinin beli kırıldı, diğer teyzesinin durumu da ciddi. Hastanedeler ve cenazeye bile katılamadılar. Bu kişi en ağır cezayı almalı” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Minik Baran’a haksız çarpış: Cinayet!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin