1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MİT’in Fransa’daki PKK Operasyonu: Fransa Vatandaşı Denis Daniel Korkmaz Yakalandı!

MİT’in Fransa’daki PKK Operasyonu: Fransa Vatandaşı Denis Daniel Korkmaz Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’da PKK/KCK adına yasa dışı faaliyetlerde bulunan Denis Daniel Korkmaz’ın Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde olduğu istihbarat birimlerince tespit edilmiştir. Korkmaz, para toplama, adam kazandırma ve malzemelerin aktarımı gibi faaliyetlerde bulunmaktadır. Uzun süredir takip edilen Korkmaz, MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen ortak operasyonla gözaltına alınmış ve sınır dışı edilmiştir. Yakalanan Korkmaz’ın örgütün Fransa yapılanması hakkında önemli bilgiler verdiği belirtilmektedir.

İstihbarat birimlerinin çalışması sonucu Fransa vatandaşı Denis Daniel Korkmaz’ın Halfeti ilçesinde bulunduğu tespit edilmiştir. Korkmaz, PKK/KCK adına para toplama ve üye kazanma gibi faaliyetlerde bulunmaktadır. Uzun süredir takip edilen Korkmaz, MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak operasyonuyla yakalanmış ve sınır dışı edilmiştir. Yakalanan Korkmaz’ın örgütün Fransa yapılanmasıyla ilgili önemli bilgiler verdiği bildirilmektedir.

Denis Daniel Korkmaz adlı Fransa vatandaşının Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yaptığı yasa dışı faaliyetler MİT tarafından belirlenmiştir. Korkmaz, PKK/KCK adına para toplama, militan kazanma ve malzemelerin transferi gibi suçlar işlemektedir. Uzun süredir takip edilen Korkmaz, MİT ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanmış ve sınır dışı edilmiştir. Korkmaz’ın yakalanmasıyla örgütün Fransa’daki faaliyetleri hakkında önemli bilgilere ulaşılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MİT’in Fransa’daki PKK Operasyonu: Fransa Vatandaşı Denis Daniel Korkmaz Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin