1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. MIXX Awards Türkiye Ödül Töreni’nde Yılın En İyisi Ödülü Sahibi Belli Oldu!

MIXX Awards Türkiye Ödül Töreni’nde Yılın En İyisi Ödülü Sahibi Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından Rahmi Koç Müzesi’nde on dördüncü kez düzenlendi. Ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar, reklam ajansları ve sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan IAB Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, teknolojik gelişmelerin dijital pazarlama ve reklam alanında yeni ve daha etkin kanal kullanımları ile sektörün hızlı bir şekilde geliştiğine vurgu yaptı. 736 başvurunun yapıldığı organizasyonda, 28 kategoride yarışan 450 kampanya arasından 61 kampanya ödül kazandı. En prestijli ödül olan “Yılın En İyisi Ödülü”nü “En Büyük Armağan” kampanyası ile 4129Grey ve Teknosa kazandı. Ayrıca, sahibinden.com Özel Ödülü’nü “GarantiON-Sahibinden” kampanyası ile Toyota ve Universal McCann aldı.

Bu yılın öne çıkan yenilikleri arasında, genç yetenekleri destekleyen GENÇ MIXX, Dijital Açıkhava (DOOH) Reklamcılık, CTV veya Addressable TV gibi yeni kategoriler yer aldı. Ayrıca, pazarlama ve çevresel sürdürülebilirlik uygulamalarını ödüllendiren sürdürülebilirlik kampanyaları ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı kutlamak adına oluşturulan özel kategori de dikkat çekti.

14. MIXX Awards Türkiye’de “Yılın En İyisi Ödülü”nü kazanan kampanya olan “En Büyük Armağan” ile 4129Grey ve Teknosa başarılı oldu. Törende sahibinden.com Platin Sponsor, Arçelik Başarı Sponsoru, sozcu.com.tr Lider Sponsor ve birçok önemli marka kategori ve destek sponsorları olarak yer aldı. Organizasyon, sektördeki yaratıcı ve etkili dijital pazarlama çalışmalarını öne çıkararak sektöre ilham kaynağı olmaya devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MIXX Awards Türkiye Ödül Töreni’nde Yılın En İyisi Ödülü Sahibi Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin