1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Moda Tasarımcısı Tekne Kavgası Başlattı!

Moda Tasarımcısı Tekne Kavgası Başlattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moda tasarımcısı Tolga Çam, 15 Haziran’da ailesiyle birlikte Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde tatil için kiralanmış bir charter tekneyle denize açıldı. İddialara göre, Çam, tur boyunca gidilen yerlerden memnun kalmayarak 21 Haziran’da Şövalye Adası’na gelince teknenin kaptanı Remzi Kasapoğlu’na hakaretlerde bulunarak saldırdı. Bu sırada Kaptan Kasapoğlu’nun eşi Emine Kasapoğlu’na da saldırdığı iddia edildi.

Kaptanın kızı Neslihan Kasapoğlu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve Sahil Güvenlik ekipleri tekneye yönlendirildi. Sahil Güvenlik ekipleri Tolga Çam ve ailesini alarak Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na götürdü. Kaptan Remzi Kasapoğlu ise teknesiyle limana yanaşarak ailesiyle birlikte Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilip ifade verdi. Emine Kasapoğlu ise darp raporu aldı.

Olayın bir kısmı teknede yaşanan kavga, sosyal medyaya yansıdı. Her iki taraf da sosyal medya üzerinden açıklama yaparak olayı aktardı.

Tolga Çam, sosyal medyada yaptığı açıklamada kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu belirterek, kaptanla aralarında yaşanan olayın kötü muamele olduğunu ve herhangi bir şiddet olayının söz konusu olmadığını iddia etti. Çam, toplumsal sorumluluklarına ve değerlerine bağlı olduğunu ve asılsız iddialara karşı yasal haklarını kullanacağını ifade etti.

Kaptan Remzi Kasapoğlu ise Tolga Çam ve beraberindekilere kusursuz bir hizmet verdiklerini belirterek, alkol etkisi altında olduklarını ve üstün hizmetten memnun kalmadıklarını belirterek hakaretlerde bulunduklarını ve saldırıda bulunduklarını öne sürdü.

Her iki tarafın ifadesinin alınmasının ardından adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Moda Tasarımcısı Tekne Kavgası Başlattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin