1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Motosiklet Hırsızı, Güvenlik Kameralarına Yakalandı!

Motosiklet Hırsızı, Güvenlik Kameralarına Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Bursa‘nın merkez Osmangazi ilçesinde gerçekleşti. Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir motosikletin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, motosiklet hırsızının K.K. (22) olduğunu belirledi. Ekipler, K.K.’nin Soğanlı Mahallesi’nde saklandığı eve operasyon düzenledi.

Evin kapısını açmayan K.K.’yi kaçarken yakalamak için önlem alan ekipler, suçluyu evden çıktığı anda kıskıvrak yakaladı. K.K. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Olayın ardından yapılan soruşturmada, K.K.’nin daha önce de benzer suçlardan sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Ekipler, motosikletin çalınmasına yardım eden diğer şüphelilerin de peşine düşerek operasyonlarını genişletti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği ve mal varlıklarının korunması için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Hırsızlık gibi suçların önlenmesi ve faillerinin adalete teslim edilmesi konusunda kararlı olduklarını vurgulayan yetkililer, suçluların her türlü önlem ve teknikle yakalanarak cezalandırılacağını ifade etti.

Bursa‘da meydana gelen bu olay, şehirdeki güvenlik güçlerinin etkin çalışması sayesinde kısa sürede çözüme kavuşturuldu. Hırsızlık gibi suçların önlenmesi ve suçluların adalet karşısında hesap vermesi için emniyet güçleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların da şüpheli durumları hemen emniyete bildirmeleri gerektiği hatırlatıldı. Olayın ardından Bursa‘da huzur ve güvenin sağlanması adına güvenlik güçleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Motosiklet Hırsızı, Güvenlik Kameralarına Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin