1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Motosikletli genç, kız arkadaşının önünde rezil oldu! Skandal görüntüler ortaya çıktı.

Motosikletli genç, kız arkadaşının önünde rezil oldu! Skandal görüntüler ortaya çıktı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Hacıahmet Mahallesi’nde geçen hafta Pazartesi günü sabah saatlerinde yaşanan olayda, Emircan A. adlı şahıs, Pazar akşamı kız arkadaşını evine bıraktıktan sonra binanın önünde gürültü yapmıştır. Bu durumdan rahatsız olan bina sakinleri ile arasında tartışma çıkmış, Emircan A. olay yerinden ayrılmıştır. Ancak, kız arkadaşının da bina sakinleriyle tartışması sonucunda olayın ertesi sabahı bir arkadaşını da yanına alarak tekrar sokağa gelmiş, tartıştığı kişilerin evlerine ateş etmiş ve hızla kaçmıştır.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçmiş ve saldırganın kimliğini belirlemek için çalışmalar yapmışlardır. Emircan A. şüpheli olarak belirlenmiş, adresi tespit edilerek evinde gözaltına alınmıştır. İfade veren Emircan A., motosikletiyle ses çıkardığı için bina sakinlerinin kendisine küfür ettiğini ve çakmak fırlattığını iddia etmiştir. Kız arkadaşının önünde küçük düşmesi nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiğini belirtmiştir. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, Emircan A. ve bir arkadaşının sokağa gelerek ateş ettiği ve ardından hızla uzaklaştığı görülmüştür.

Emircan A. polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmiş ve “Mala zarar verme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Olayın detaylarına dair yapılan incelemelerde, Emircan A.’nın motosiklet sesi nedeniyle çıkan tartışmanın ardından sabahleyin geri gelerek silahla ateş ettiği belirlenmiştir. Olay, mahalle sakinlerini korkutmuş ve olası bir facianın önüne geçilmiştir.

Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelenmiş, Emircan A.’nın şüpheli olduğu tespit edilmiştir. Polis ekipleri adli makamlarca verilen talimatla harekete geçerek Emircan A.’yı yakalamış ve adalete teslim etmiştir. Yaşanan bu olayla birlikte, mahalle sakinleri ve yetkililer tedirginlik yaşamış, olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılması için titiz bir çalışma yürütülmüştür. Emircan A.’nın tutuklanmasıyla birlikte kamu düzeni sağlanmış ve benzer olayların yaşanmasının önüne geçilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Motosikletli genç, kız arkadaşının önünde rezil oldu! Skandal görüntüler ortaya çıktı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin