1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Motosikletli Grupla Silahlı Çatışma: Ölü ve Gözaltılar!

Motosikletli Grupla Silahlı Çatışma: Ölü ve Gözaltılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki genç bir grup motosikletli ile silahlı bir çatışmaya karıştı ve başından vuruldu. Yaralanan genç, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Olayın ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek genç adamın babası A.Ö.’nün arkadaşı B.S.T.’yi gözaltına aldı. B.S.T., ifadesinde gençle birlikte alkol aldıkları sırada tuvalete gitmek için araçtan çıktığını ve bilmediği 4 motosikletli şahsın araca yaklaşıp ateş ettiğini belirtti. B.S.T., genç adamın saldırganlara karşılık verdiğini ve ardından yaralandığını gördüğünü ifade etti. Polis, B.S.T.’nin aracında yaptığı incelemede 2 tabanca ve çok sayıda boş kovan buldu.

Ekipler, gençle birlikte saldırganlar olduğunu iddia ettiği M.D., Ş.U., A.İ.Ç. ve S.K.’yı yakaladı. Polis ayrıca bu şahıslarla birlikte bir tabanca ve kurusıkıdan bozma bir silah daha ele geçirdi. Şüpheliler ifadelerinde, motosikletleriyle giderken olayı gördüklerini ancak olaya karışmadıklarını söyledi.

Polis, olayın şüphelileri olan genç adamın babası A.Ö. ile birlikte M.D., S.K. ve B.S.T.’yi de gözaltına aldı. Şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Motosikletli Grupla Silahlı Çatışma: Ölü ve Gözaltılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin