1. Haberler
  2. Spor
  3. Mourinho Yönetimindeki Fenerbahçe, Lugano Maçı İçin Hazır!

Mourinho Yönetimindeki Fenerbahçe, Lugano Maçı İçin Hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jose Mourinho’nun yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında İsviçre takımı Lugano ile karşılaşacak. Bugün yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Basına kapalı bölümde taktiksel çalışmaların gerçekleştirildiği antrenmanda, yeni transfer Allan Saint-Maximin sakatlığı nedeniyle katılamadı. Ayrıca, Sakatlığı bulunan Samet Akaydin de takımdan ayrı çalıştı.

Fenerbahçe, İstanbul’dan özel uçakla Basel’e gidecek ve ardından kara yoluyla Thun şehrine geçecek. Teknik Direktör Jose Mourinho ve bir oyuncu, TSİ 19.30’da maçın oynanacağı Stockhorn Arena’da basın toplantısı düzenleyecek.

Jose Mourinho’nun önderliğindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Lugano’ya karşı hazırlıklarını tamamladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman basına kapalı bölümde taktiksel çalışmalarla devam etti. Yeni transfer Allan Saint-Maximin’in sakatlığı nedeniyle antrenmana katılamadığı görüldü. Sakatlığı bulunan Samet Akaydin ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Fenerbahçe, maç öncesinde İsviçre’ye gidecek. Özel uçakla Basel’e ulaşacak olan takım daha sonra kara yoluyla Thun şehrine geçecek. Teknik Direktör Jose Mourinho ve bir oyuncu, TSİ 19.30’da Stockhorn Arena’da basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetimindeki ilk maçına çıkacak ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Lugano ile karşılaşacak. Takım antrenmanlarına devam ederken, yeni transfer Allan Saint-Maximin’in sakatlığı nedeniyle antrenmana katılamadığı gözlendi. Sakatlığı bulunan Samet Akaydin ise ayrı çalıştı.

Fenerbahçe, maç için İsviçre’ye gidecek ve özel uçakla Basel’e ulaşacak. Ardından kara yoluyla Thun şehrine geçecek olan takım, TSİ 19.30’da Stockhorn Arena’da basın toplantısı düzenleyecek. Jose Mourinho ve bir oyuncu, maç öncesinde medya ile buluşacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mourinho Yönetimindeki Fenerbahçe, Lugano Maçı İçin Hazır!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin