1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MSB Irak ve Suriye’de PKK ve YPG’li teröristlere darbe vurdu!

MSB Irak ve Suriye’de PKK ve YPG’li teröristlere darbe vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MSB’nin yaptığı açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 4 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Bakanlık, operasyonların devam edeceğini ve bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar kararlılıkla süreceklerini belirtti.

MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık, operasyonların asil milletten aldıkları güçle devam edeceğini ve terörist temizliğine ara vermeden mücadele edeceklerini vurguladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanlıkla gerçekleştirdiği operasyonlarda, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlık, operasyonların devam edeceğini ve bölgede terörist kalmayıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

MSB’nin yaptığı açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdiği belirtildi. Bakanlık, terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadelelerini sürdüreceklerini ve bölgede terörizme yer olmayacağını vurguladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Bakanlık, operasyonların devam edeceğini ve teröristlerin bölgeden tamamen temizleneceğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MSB Irak ve Suriye’de PKK ve YPG’li teröristlere darbe vurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin