1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MSB Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Şehit Düştü!

MSB Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Şehit Düştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MSB, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde gerçekleşen taciz atışı sonucunda Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’ın şehit olduğunu duyurdu. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 9 Ekim 2024 tarihinde bu acı olayın gerçekleştiği belirtildi. Bakan Güler, şehit olan askere Allah’tan rahmet dileyerek, ailesine ve Türk milletine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Pençe-Kilit operasyonunda, teröristlerin gerçekleştirdiği taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan şehit olmuştur. Bu acı olayın ardından Milli Savunma Bakanlığı, şehit olan kahraman asker için başsağlığı mesajı yayınlamıştır. Bakan Yaşar Güler, yaşanan bu olayın üzüntüsünü paylaşarak, şehide ve ailesine Allah’tan rahmet dilediğini belirtmiştir.

MSB’nin resmi sosyal medya hesabında yapılan duyuruya göre, Pençe-Kilit operasyonunda görevli olan ve teröristlerin taciz atışı sonucunda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için başsağlığı mesajı paylaşılmıştır. Bakanlık, şehit olan askere Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve vatanımıza ise başsağlığı ve sabır dileyerek duygularını ifade etmiştir.

Pençe-Kilit operasyonunda yaşanan bu acı olay sonrasında, Türk milleti yine bir şehit haberine daha üzüntüyle karşılamıştır. MSB’nin yaptığı açıklamaya göre, teröristlerin gerçekleştirdiği taciz atışında hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için başsağlığı mesajları iletilmiştir. Bakan Yaşar Güler, şehit olan askere ve ailesine Allah’tan rahmet dilediğini belirterek, millete sabır ve başsağlığı temennisinde bulunmuştur.

Pençe-Kilit operasyonunda yaşanan bu hüzünlü olayın ardından, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, terörist saldırı sonucunda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan için başsağlığı mesajı paylaşılmıştır. Bakanlık, şehit olan kahraman askere Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Türk milletine ise sabır ve başsağlığı dileklerini iletmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MSB Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Şehit Düştü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin