1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Muğla’da Kaybolan Rus Turist İçin Arama Kurtarma Çalışmaları Başladı

Muğla’da Kaybolan Rus Turist İçin Arama Kurtarma Çalışmaları Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

48 yaşındaki Rus turist Natalia Somova, iki gün önce Muğla’nın Marmaris ilçesindeki İçmeler Mahallesi’ndeki bir otelde kalmak üzere yakınları ile birlikte tatil için geldi. Ancak, turist bir sabah 11 kilometrelik Karya Yürüyüş Yolu’nda yürüyüşe çıktıktan sonra geri dönmedi ve telefonu da kapalıydı.

Turistin kaybolması üzerine Natalia Somova’nın yakınları endişelenerek durumu polis ve jandarmaya bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş büro ekipleri, jandarma ve AFAD ekipleri hemen arama kurtarma çalışmaları başlattılar. Marmaris Asayiş Büro ekipleri, AFAD merkezi ile koordineli olarak AKUT Marmaris ve Marmaris Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (MABKE) ile birlikte acil bir şekilde harekete geçtiler.

Gece boyunca devam eden arama çalışmalarında Natalia Somova’ya dair hiçbir iz bulunamadı. Sabahın erken saatlerinde iz takip köpeklerinin de katılımıyla birlikte arama çalışmaları 11 kilometrelik dağlık alanda devam etti. Ekiplerin odak noktası, turistin kaybolabileceği en olası noktaları dikkatlice tarayarak mümkün olan her yerde arama yapmaktaydı.

Ancak, tüm çabalara rağmen Natalia Somova’ya dair herhangi bir bulgu elde edilemedi. Ekipler, gündüz boyunca da arama çalışmalarına devam ederek İçmeler Mahallesi ile Turunç Mahallesi arasındaki Karya Yürüyüş Yolu’nu detaylı bir şekilde inceliyorlardı. Ekiplerin kararlılıkla sürdürdüğü arama ve kurtarma çalışmaları, turistin güvenli bir şekilde bulunarak yakınlarına kavuşması için devam ediyordu.

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki bu dramatik olay, bölgedeki turizm sektöründe de endişe yaratmış ve dikkatleri bu tür acil durumlara karşı daha hassas olmaya yönlendirmişti. Natalia Somova’nın kaybolmasının ardından bölgedeki turizm yetkilileri ve otel yönetimleri, benzeri durumların önlenmesi ve turistlerin güvenliğinin sağlanması adına daha fazla önlem almaya karar verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muğla’da Kaybolan Rus Turist İçin Arama Kurtarma Çalışmaları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin