1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Muğla’da Tarihi Evde Çıkan Yangın Faciası: Linç Edilmekten Son Anda Kurtarılan Kadın Gözaltında!

Muğla’da Tarihi Evde Çıkan Yangın Faciası: Linç Edilmekten Son Anda Kurtarılan Kadın Gözaltında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milas’ın Hacı İlyas Mahallesi Sodra Sokak’ta tarihi bir ev yangını meydana geldi. İddiaya göre, 37 yaşındaki F.Ç. isimli kadın sinir krizi geçirip kolonyayı yerlere döküp yakması sonucu yangın başladı. Kısmen ahşap ve eski Macar ustaların yaptığı ev hızla alev aldı. Yangın büyüyünce olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın diğer tarihi ve koruma altındaki eve sıçradı ve iki ev 2 saat boyunca alevler içinde kaldı. Alevlerin diğer evlere sıçraması güçlükle önlendi. Yangın sırasında patlayan bir tüp korku yarattı. Yangında evde bulunan 6 kedi telef olurken, 6 kişi ise vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın üç saatte kontrol altına alındı.

Evi yaktığı iddia edilen F.Ç. isimli kadın, vücudunda hafif yanıklarla yakalanarak polis tarafından linç edilmekten kurtarıldı. Kadın gözaltına alındı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

CHP’li Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve yangında zarar gören evlerin yeniden yapılacağı sözünü verdi. Yangın söndürme ve soğutma çalışmaları devam ederken, ahşap yapıların tamamen çöktüğü belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muğla’da Tarihi Evde Çıkan Yangın Faciası: Linç Edilmekten Son Anda Kurtarılan Kadın Gözaltında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin