1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Muhtarın Evi ve Aracı Kurşunlandı: Uyuşturucuyla Mücadelede Şok İtiraf!

Muhtarın Evi ve Aracı Kurşunlandı: Uyuşturucuyla Mücadelede Şok İtiraf!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu ile mücadele kapsamında sürekli bilgilendirme yapan Türbe Mahallesi Muhtarı Ali Salma’nın evi ve aracı kurşunlandı. Olayın ardından Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma yaptı.

Polisin titiz çalışması sonucunda muhtarın ev ve aracının kurşunlanma olayını gerçekleştiren şüphelinin Y.K. olduğu, azmettirenin ise kocası uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanan N.T. olduğu belirlendi. Şüphelinin bir kişiyi daha silahla darp edip yağmalama yaptığını ortaya çıkaran polis operasyon düzenledi. Operasyonda, 2 şüpheli de yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 şüpheli ‘uyuşturucu madde ticareti yapma, tehdit, silahlı yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan 2 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhtar Ali Salma, “Mahallemizde uyuşturucuya karşı duyarlı bir çalışma yaptık. Bu çalışmamızdan rahatsız olan bazı kişiler gece yarısı geldi evimizi, aracımızı kurşunladı. Emniyet güçlerimiz de bunları yakalayıp tutuklanmasını sağladı. Emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muhtarın Evi ve Aracı Kurşunlandı: Uyuşturucuyla Mücadelede Şok İtiraf!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin