1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Müslüm Baba’nın Hayranları Şimdi ‘Gayri Müslüm’ler!

Müslüm Baba’nın Hayranları Şimdi ‘Gayri Müslüm’ler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müslüm Gürses’in ölüm yıldönümü üzerinden 11 yıl geçti ancak sevenleri onu hala unutmadı. Müslüm Baba’nın mezarı başında bir an olsun yalnız bırakılmıyor. Bazı sevenlerinin mezarını temizlemeye gittiği bile söyleniyor. Hayranları, onun gibi giyinip ve onun şarkılarını dinleyerek yaşamlarını devam ettiriyorlar. Bazı hayranlar ise Müslüm Baba’nın benzerleri olarak ‘Gayri Müslüm’ler adında bir grup oluşturmuş durumda. Dijital medyada yaptıkları paylaşımlar ile dikkat çekiyorlar ve farklı organizasyonlardan teklif almaya başlamışlar.

Kruvaziyer turizminde Türkiye’nin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor. 2024 yılında gemi ve yolcu sayısında rekor kırılması öngörülüyor. Türkiye’nin benzersiz limanları sebebiyle kruvaziyer sektörünün dev firmaları destinasyonlarını Türkiye üzerinden belirliyorlar. Geçtiğimiz günlerde ünlü bir lüks seyahat markasının gemisi Türkiye’ye yapacağı seferler için İstanbul’a geldi. Türkiye Ülke Müdürü, Türkiye’nin limanları sebebiyle en çok ilgi gösterilen destinasyonlar arasında bulunduğunu belirtti.

Gazi Koşusu’nu izleyenler arasında birçok ünlü isim bulunuyordu. Ancak şeref tribününde yalnızca oyuncu Sera Tokdemir vardı. Sera Tokdemir, Türkiye Jokey Kulübü’nün asli üyeleri ve misafirlerinin yer aldığı tribünde şıklığı ve göz alıcılığıyla dikkat çekti. Koşuda katılan diğer şık kadınlar arasında da şıklık yarışı vardı ve jüri üyeleri tarafından seçilen üç yarışmacıya ödül verildi.

İngiliz Konsolosluğu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde DJ Burak Yeter ve birçok sanatçı sahne aldı. Mehmet ve Emel Gültekin çiftinin ev sahipliğini yaptığı törene, Ercan Saatçi, Ahu Yağtu gibi birçok ünlü isim katıldı. Mehmet Gültekin, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in davetinde bulunan tek Türk olarak dikkat çekti. Bu organizasyonla birlikte ünlülerin buluştuğu ve keyifli bir gün geçirildiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Müslüm Baba’nın Hayranları Şimdi ‘Gayri Müslüm’ler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin