1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Mustafa Bozbey; Burulaş’ta Sözü İmamoğlu’na mı Bıraktı???

Mustafa Bozbey; Burulaş’ta Sözü İmamoğlu’na mı Bıraktı???

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ’ın yeni genel müdürü olarak atanan Fahrettin Beşli, bugün itibarıyla görevine başladı. Beşli, özellikle dağ yöresindeki deneyimiyle tanınıyor ve daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev almıştı.

Akıllara gelen ilk soru Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY atamaları Ekrem İmamoğlu kontrolünde mi yapıyor? Yolsa dağ yöresi deneyimi ile BURULAŞ bağlantı kurulamıyacak kadar uç noktalarda.

Fahrettin Beşli’nin BURULAŞ’ın başına geçmesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi üzerindeki etkisinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Bu atama, yerel yönetimler arasındaki siyasi dinamiklerin ve etkileşimlerin de bir yansıması olarak görülüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun başarılı bulduğu yönetim modelini Bursa’ya uyarlamak istediği biliniyor. Bu kapsamda, Beşli’nin atanmasıyla birlikte Bursa’nın ulaşım sektöründe yapılacak olan değişimler ve yenilikler merakla bekleniyor. Beşli’nin deneyim ve bilgi birikimiyle, BURULAŞ’ın daha etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesi ve Bursa’nın ulaşım hizmetlerinde iyileştirmelerin sağlanması hedefleniyor. Bu yeni dönemde, Bursa’nın ulaşım altyapısında yaşanacak olan gelişmelerin, şehir sakinleri ve işletmeler için önemli bir dönüşüm sürecine işaret etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mustafa Bozbey; Burulaş’ta Sözü İmamoğlu’na mı Bıraktı???
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin