1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Mustafa Bozbey Malesef Şaşırtmıyor 3

Mustafa Bozbey Malesef Şaşırtmıyor 3

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yazımızı şöyle bitirmiştik,

Bozbey’in Bursa içinde hangi karanlık kişilerle iş tuttuğu ve rantı nasıl yediği, kimleri kasası olarak kullandığı, en yakınlarına nasıl ihanet ettiği de diğer yazının konusu olsun.”.

Şimdi gelelim en can alıcı konulara. Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı iken de, Nilüfer’in imar rantını etrafındaki bir iki kişi ile yiyen, nedense bırakın partiyi, partilileri, akrabalarına bile para koklatmamıştır.

En son, Turgay Erdem, Mustafa Bozbey’in bu tavırlara dayanamayıp, Mustafa Bozbey’e giden rant musluğunu kestiği için, Turgay Erdem’in tekrar belediye başkanı olmaması için genel merkeze nasıl rest çektiği herkes tarafından bilinen bir gerçektir.

Dikkat ederseniz, Bozbey’in etrafında bir tane sol tandanslı, solcu geçmişi olan, bu değerler uğruna bedel ödemiş birini bulamazsınız. Bozbey sağcıları çok sever. En bariz örneklerinden biri Çalı köylü Ali Karamık’ tır. Şimdiki Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ile aynı köylüdür.

Bozbey, o dönemde, bu adam sağdan geldiği için, Özgür Şahin tarafından meclis üyesi adayları listesinden çıkartılmasına rağmen, ilçe başkanını ezerek! adamı belediyeye danışman yapmış, üstelik herkesin gözüne sokacak şekilde makam odasının karşısına adama bir de oda tahsis etmiştir.

Ayrıca yine başka bir sağ kökenli rahmetli bir belediye meclis üyesi ile birlikte bu üçlü Nilüfer’in rantını kimseyle paylaşmadan yemişlerdir.

Dikkat edilirse, örneğin Spor Kulübü gibi para kaynağı olan yerlerin başına, hep sağ kökenli birilerini getirir.

Şimdi de, Büyükşehir belediyesi şirketlerinin başına yine solda, CHP de adam yokmuş gibi, sağ kökenli siyasetçileri getirmektedir.

Son olarak Besaş’ın yönetim kurulu başkanı olarak atanan Orkun Gazioğlu böyle biridir.

Bozbey’in bu aymazlığı, hem kendisine, hem CHP’ye zarar vereceği gibi, örgütü de derinden yaralamaktadır. İçten içe başlayan homurtular bir gün çığ olup başını yakacaktır.

Gelelim Bozbey’in diğer bir karanlık yüzüne.

Bu adam tefecilerle ve mafya ile iş tutmaya bayılır. Yıllarca bu adamlardan yakasını kurtaramamasının nedeni karanlık dünyayı sevmesidir. Öyle ya, bu yeraltı dünyasından hoşlanmasa şimdiye kadar çoktan temize çıkardı.

Bu insanlarla sürekli para ilişkisi içinde olan Bozbey, bu adamları doyurmak için Nilüfer’in rantını bu adamlara yedirmektedir. Şimdi sıra Büyükşehir belediyesinde olduğu için, hepsi sevinç içinde ellerini oluşturmaktadırlar.

Biri otomotiv galericisi, diğeri bir tefeci. Bozbey’in seçimi kazanmasına, herkesten fazla bunlar sevinmiştir. Bozbey bu adamlardan sadece para almamış, seçimde destek karşılığında, 30 akrabasını işe alacağına dair bunlara söz vermiştir.

Bozbey, Nilüfer Belediyesini öyle bir sömürmüştür ki,

Büyükşehir Belediye Başkanı olamadığı geçen dönem Nilüfer Belediyesi’nln 3 kadrolu elemanını evinde ve özel işinde çalıştırmaya devam etmiştir. Bu adamın solculuğunu anlayın artık. Bu rezillik herkes tarafından bilinmesine rağmen kimsenin sesi çıkmamış, herkes günaha ortak olmuştur.

Bozbey, CHP kazansın, çağdaşlık egemen olsun, Atatürk ilke ve devrimleri yaşasın diye, dişinden tırnağından arttırıp bu yolda hem emek hem para harcayanların sırtından, sefa sürmüş ve halen de sürmeye devam etmektedir.

Bir zamanlar şöförü olan kişiyi meclis üyesi yapmış, şimdi kanlı bıçaklı. Bir zamanlar il başkanı olsun diye destek verdiği hemşerisi ile kanlı bıçaklı, geçmiş dönem tüm Nilüfer İlçe Başkanları ve il başkanları ile kavgalı olan bu adama şu soruyu sormak gerekmez mi, yahu bunların hepsi kötü de, bir tek sen mi iyisin?”.

Şimdilik bu kadar yeter, Bozbey konu olunca malzeme bitmez.

Sonraki yazılarda güncel olan AKP ile nasıl iş tuttuğu, kendisine seçimde destek veren adamlarını ve İl Başkanını nasıl sattığı ile ilgili konulara da yer vereceğim ki eminim o konular daha fazla ilginizi çekecektir.

devamını oku

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
Mustafa Bozbey Malesef Şaşırtmıyor 3
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin