1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Mustafa Bozbey Malesef Şaşırtmıyor

Mustafa Bozbey Malesef Şaşırtmıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şimdi biraz zaman ayırın ve bu haberimi dikkatlice okuyun; size melek yüzlü sevecen bir adamı tanımanız için klavuz olacağım.

Araştırmak soruşturmak serbest 

Bozbey maalesef şaşırtmıyor!

⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Chp örgütünde sevilmeyen demiyorum, en çok nefret edilen! kişilerden biridir.

Kamuoyunda ne kadar çok tanınıyor ve seviliyorsa da, maalesef parti örgütü içinde o kadar nefret objesi olmuştur.

Bunun başlıca nedeni geçmişinde örgüt deneyimi olmamasıdır. Bozbey, örgütte görev almış biri değildir, hatta aslında CHP li bile değildir.

DSP den belediye başkanı seçildikten sonra, partiden ihraç! edilince, yerel seçimlerde kapağı chp ye atmış, 3 köyü hariç tüm köyleri göçmen olan Nilüfer de, Chp oyları ile yeniden başkan seçilmiş biridir.

Yani seçilmesinde göçmen olması dışında kendi şahsi özelliği olmamıştır. Aslında ailesinin yaşadığı yer olan ÖZLÜCE de bile, kendisine akrabaları dışında selam veren olmaması ayrı bir garabettir.

*Bu konuda inanmayan varsa ÖZLÜCE’ye gidip herhangi bir köylü vatandaşa sorsun, hatta o kadar uzağa gitmesine gerek yok, akrabalarından birine sorsun acı gerçeği söylerler.

*Gelelim asıl konuya, Bozbey’in sevilmemesinin en temel nedenlerinden biri de, Nilüfer belediye başkanı olduğu dönemlerde görev yapmış tüm ilçe ve il başkanları ile başkan seçildikten kısa bir süre sonra kavga etmesidir.

Bu örgüt içinde dahi, bir çok partilinin bilmediği Bozbey taktiğidir.

İlçe ve il başkanı ile kavga eder ki, kendisinden örgüt adına bir istenmesin, böylece kafası rahat olsun, belediyeyi tek başına babasının malı gibi yönetsin ve rantı tek başına ( etrafındaki üç beş müteahhit ve avaneler ile birlikte) yesin.

Bozbey, şimdiye kadar görev yapmış tüm ilçe ve il başkanları ile kavgalıdır, hatta bazıları ile kanlı bıçaklıdır.

İnanmayan Nilüfer ilçe veya il başkanlığı görevi yapmış herhangi bir başkana sorsun.

Bozbey,sadece önceki dönemde İl Başkanlığı yapmış Turgut Özkan ile kavgalı değildir onun sebebi de, Turgut Özkan’ın deneyimli bir avukat olmasından dolayı çatışma kültürünü çok iyi bilmesi ve Bozbey’in bu huyunu da çok iyi bildiğinden buna fırsat vermemesidir.

Ama Bozbey, Turgut Özkan’ı bu şekilde kavga ederek yani kendi taktiği ile yenemeyeciğini anladığından, yapılan il kongresinde, bir türlü diş geçiremediği Turgut Özkan’ı değil, sözünden çıkmayacak, adeta kuklası olup, çantacılığını yapacak, Nihat Yeşiltaş’ın başkan olması için var gücüyle çalışmıştır.

Bu uğurda, senelerce küfrettiği, tüm ekibini de düşman ettiği, kanlı bıçaklı olduğu, önceki seçimi kendisine kaybettirmekle, hatta kendisine seçimde oy vermemekle itham ettiği,Orhan Sarıbal ile,

Görevden alınması için Turgut Özkan’dan talep ettiği ancak Turgut Özkan’ın görevden almadığı Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı, Tandoğan Kuru ile,

Günahı kadar sevmediği Hayri Türkyılmaz ile bile birlikte hareket etmeyi dahi göze alarak Nihat Yeşiltaş’ı başkan seçtirmiştir.

Garibim Nihat Yeşiltaş’ta, il başkanı olmak için Bozbey’in kapıcısı olmaya razı olduğundan bu göreve getirilmiştir.

Ama anlattığımız gibi Bozbey’in karakterinde örgüte yardım etmek olmadığından, şimdi İl başkanı Nihat Yeşiltaş’ın da yüzüne bir şey talep etmesin diye bakmıyormuş .

Gelelim sonuca, Bozbey şu ana kadar yapmış olduğu görevlendirmelerde, örgütü hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bu tepkilerin nedenini ve Bozbey’in kendisini örgütün üzerinde gördüğü için örgütten yükselen tepkileri, seçilebilmek için nasıl şeytanla işbirliği yaptığını, seçiminde katkısı olanları nasıl sattığını başka bir yazının konusu yapacağız ki,

Bu konu şimdiye kadar kamuoyunda açık seçik dillendirilmeyen bir konu olduğu için gözden kaçmasın. 

DEVAMINI OKU

.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mustafa Bozbey Malesef Şaşırtmıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin