1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Mustafa Bozbey’in Arkasından Konuşan Mobingçi Danışman

Mustafa Bozbey’in Arkasından Konuşan Mobingçi Danışman

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hayli tartışmalı bir ismi ‘sanat danışmanı’ adı altında üst düzey bir göreve atadı.

Bu isim Nilüfer Kent Tiyatrosu eski Koordinatörü Feza Soysal.  Soysal’ın ismi, Nilüfer Belediyesi’nde görev yaptığı yıllarda hep tartışmalar ve kavgalarla anılmıştı.

Nilüfer Belediyesi’ne Mustafa Bozbey’in danışmanı olarak giren Soysal, kendi biriminde çalıştığı personeller tarafından sürekli şikayet edilen bir yönetici olarak biliniyor.

Nilüfer Belediyesi’nde çalışırken alkollü mekanlar da işleten Soysal, son olarak Nilüfer Kent Tiyatrosu’nda koordinatör görevinde bulunmuştu. Ancak Soysal’ın Nilüfer Kent Tiyatrosu’ndaki genel sanat yönetmenleriyle yıldızı hiç barışmamıştı.

Öyle ki NKT eski Genel Sanat Yönetmeni Engin Alkan, tiyatrodan anlamamakla eleştirdiği Feza Soysal nedeniyle görevini bırakmıştı.

Soysal, NKT’da görev yaparken, bir kadın personelle de mahkemelik olmuştu.

B.T isimli NKT çalışanı,  Feza Soysal hakkında hakaret, baskı ve mobbing davası açmıştı.

Bursa 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme, sanığın müşteki B.T’ye karşı sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret suçunu işlediğine karar verirken, TCK’nın 61. maddesi ve TCK’nun 125/2-1 maddesi gereğince suçun işlenmesindeki özelliklere göre alt sınırdan uzaklaşılmak suretiyle takdiren 90 gün adli para cezasıyla cezalandırılmasına hükmetmişti.

İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne böylesine tartışmalı bir isim atandı.

Diğer yandan tüm kariyerini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e borçlu olan Soysal’ın, Nilüfer Belediye başkanlığı  görevi sona erdikten sonra Bozbey hakkında olumsuz ifadeler kullandığı ileri sürülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mustafa Bozbey’in Arkasından Konuşan Mobingçi Danışman
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin