1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Mustafa Sandal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Tepkiyle Eleştirdi!

Mustafa Sandal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Tepkiyle Eleştirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Sandal, Hatay ziyareti sırasında Arsuz’da bulunan Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nde dokuma atölyesini ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in dokuma tezgahında atkı dokumasına tepki gösterdi. Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Arkadaşlar evet ülke yangın yeri ancak ana muhalefet lideri inanılmaz bir subliminal mesaj veriyor; ‘ilmek ilmek örüyorum, bekleyin’ diyor! Biz anlayamıyoruz…” dedi.

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ise derneğin paylaşımını alıntılayarak Sandal’a “Sayın Mustafa Sandal bilgilerinize sunarım” yanıtını verdi.

Derneğin paylaşımında ise, “Yaşadığımız yıkıcı depremin üzerinden 20 ay geçti. Yaralarımızı ancak üreterek, dayanışarak ve birbirimize güç vererek sarabileceğimizi biliyoruz. Arsuz Dokuma Atölyesi tam da bu amaçla, Sivil Toplum için Destek Vakfı ve Turkey Mozaik Foundation’ın katkılarıyla kuruldu. Mart 2024’ten beri devam eden dokuma eğitiminde depremzede kadınlar, yaraları sararak umudu yeşertiyor. CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ve ekibinin ziyareti ise bize yalnız olmadığımızı hissettirdiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mustafa Sandal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Tepkiyle Eleştirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin