1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Mustafakemalpaşa’da Kanlı Kavga: Sanık Pişmanlık Diletti, Mahkeme Kararını Verdi

Mustafakemalpaşa’da Kanlı Kavga: Sanık Pişmanlık Diletti, Mahkeme Kararını Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da görülen bir davaya tutuklu sanık Yasin Doğru (24) ile taraf avukatları katıldı.

Sanığa son sözleri sorulduğunda, “Maktulün ailesi ve kendi ailemden özür diliyorum. Önce Allah’ın sonra da siz büyüklerimin merhametine sığınıyorum.” şeklinde ifadeler kullandı.

Mahkeme heyeti, sanığın maktul Osman Kılınç’a karşı işlediği “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasını, iyi hal indirimiyle 25 yıla indirdi.

Ayrıca babası ve kız kardeşini bıçakladığı için “Üstsoya ve kardeşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan yargılanan sanığa da, eylemin teşebbüs aşamasında kalması ve iyi hal indirimi uygulanarak iki kez 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Olay, Bursa‘nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Eskikızılelma Mahallesi’nde 2022 yılı Kasım ayında meydana gelmişti. Yasin Doğru ile babası Hasan Doğru (50) ve kız kardeşi Yasemin Doğru arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine komşuları Osman Kılınç (28) olaya müdahale etmeye çalışmıştı.

Bu süreçte babasını ve kız kardeşini bıçaklayarak ağır yaralayan Yasin Doğru, Kılınç’ı öldürmüştü. Ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Doğru, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanmış ve “kasten öldürme” ile “kasten öldürmeye teşebbüs” suçlarından yargılanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mustafakemalpaşa’da Kanlı Kavga: Sanık Pişmanlık Diletti, Mahkeme Kararını Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin