1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Muş’tan Diyarbakır-Mardin Yolunda Kaybolan Samet Akın’dan Haber Alınamıyor!

Muş’tan Diyarbakır-Mardin Yolunda Kaybolan Samet Akın’dan Haber Alınamıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muş’tan Diyarbakır-Mardin kara yolundaki canlı hayvan borsasına hayvan satmak için giden Samet Akın, kaybolmuş olarak bulundu. Akın’ın otomobilinde cüzdanı ve cep telefonuyla birlikte bulunmuş olması, ailesinde endişe yaratmıştı. Yaşanan durum üzerine ailesi, 30 Mayıs tarihinde polise başvuru yaparak Samet Akın’ın kayıp olduğunu bildirdi. Bu gelişmeyle birlikte polis ekipleri, kayıp şahsı bulmak için arama çalışmalarını başlattı.

Samet Akın’ın amcası Cezmi Akın ise yaşanan durum karşısında endişeli olduklarını belirterek, “Eğer bizi gören olursa Samet’e geri dönmesi konusunda mesaj iletsin. Ailesi olarak onu bekliyoruz” açıklamasında bulundu. Amca Akın, hem kendi ailesi hem de polis ekiplerinin, Samet Akın’ı bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Yaşanan olayın hemen ardından başlatılan arama çalışmalarında Samet Akın’ı görenlerin ya aileye ya da polise bildirmeleri konusunda da uyarılarda bulundu.

Muş’un Diyarbakır-Mardin kara yolundaki canlı hayvan borsasına hayvan satmak üzere giden Samet Akın’ın aracında bulunan eşyalarıyla birlikte bulunması, olayın seyrini değiştirmişti. Akın’ın ani kayboluşu ve bulunması, ailesi ve yakın çevresini oldukça endişelendirmişti. Bu nedenle, Samet Akın’ı bulmak için polis ekipleri de harekete geçti. Yapılan arama çalışmalarında henüz bir sonuca ulaşılamamış olmasına rağmen, ailenin ve polisin kararlılığı devam ediyor.

Samet Akın olayıyla ilgili olarak yakın çevresi ve polis ekipleri arama çalışmalarına devam ederken, ailenin de endişesi giderek artıyor. Cüzdanı ve cep telefonuyla birlikte kaybolan Samet Akın’ın izine henüz rastlanılmamış olması, ailenin daha da endişelenmesine neden oluyor. Bu nedenle herkes, Samet Akın’ın bir an önce bulunması ve ailesine kavuşturulması için ellerinden geleni yapmaya hazır durumda. Güvenlik güçleri de olayın peşini bırakmazken, arama çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş’tan Diyarbakır-Mardin Yolunda Kaybolan Samet Akın’dan Haber Alınamıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin