1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Narenciye Elcisi 370 Bin Lira Dolandırıldı

Narenciye Elcisi 370 Bin Lira Dolandırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da faaliyet gösteren bir narenciye elcisi, bir tüccar tarafından yaklaşık 370 bin lira dolandırıldığını öne sürerek şikayetçi oldu. İsmail Güneş adındaki 60 yaşındaki elci, iddiaya göre Mersin’de tüccarlık yapan M.F. ile anlaşarak narenciye toplamak için haftalık 92 bin 500 liraya sözleşme yaptı.

İşçilerle birlikte narenciye toplamaya başlayan Güneş, paralarını almak için tüccarın yanına gittiğinde oğlu Mehmet Güneş hakkında bilgi verildiğini ve Suriye’de olduğunu öğrendi. Ancak oğlunu bulduklarını ve operasyonla kurtaracaklarını söyleyen M.F.’den para istemeyen Güneş, sonrasında 370 bin lira dolandırıldı.

Dört hafta boyunca sürekli oğluyla ilgili haberler verilerek kandırılan Güneş, en sonunda işi bırakmak zorunda kaldı. Güneş’e para veremeyeceğini söyleyen M.F., başka elcileri de aynı şekilde dolandırdığı ortaya çıktı.

Mağdur olan Güneş, parasını geri alabilmek ve oğlunu bulmak amacıyla hukuki yollara başvurmayı planlıyor. Aynı durumda olan diğer mağdurlar da benzer sıkıntılar yaşadıklarını belirterek M.F.’den şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narenciye Elcisi 370 Bin Lira Dolandırıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin