1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Narin Güran cinayeti: Saatlerdeki çelişki açığa çıktı

Narin Güran cinayeti: Saatlerdeki çelişki açığa çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

Amcanın ifadesindeki çelişkileri ortaya koyan CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ Narin Güran’ın saat kaçta öldürülmüş olabileceğine ilişkin saat verdi. İşte ayrıntılar…

AMCA VE İTİRAFÇININ EVLERİ 80 METRE MESAFEDE

“14.33’te yani Narin’in kaybolduğu günden bahsediyoruz, o saatte amca evine gelmiş. Burada soruyorlar, ‘Narin’i gördün mü diye, hayır görmedim’ diyor amca. Dün de itirafçı olan N.B. demişti ki ben de sabah inşaata gitmiştim inşaattan eve geldim muhtarı aradım şebeke suyu kesikti gelecek mi diye sordum, bu konuşmalar geçti diyor. Muhtarla itirafçının evinin mesafesi ne kadar? 80 metre, yani itirafçı ile muhtarın evleri yakın. Her ikisi de evinde, ve daha sonra itirafçıya dönüyorum tekrar itirafçı diyor ki öğleden sonraya geliyor, saat 16.00 sıralarını işaret ediyor. ‘16.00’da evimden çıktım köyün çıkışında arkamda muhtarın bana selektör yaptığını gördüm ve bana su ile ilgili bir şey diyecek sandım’ diyor.

NARİN EN SON 15.15’TE KAMERADA

Hemen biraz daha geriye saralım, Narin kurstan kaçta çıkıyor? 15.15 son kameralara yansıdığı saat ve oradan sonra yokuşu çıkıyor ve yokuşun arkası ise Narin’in evi. Saat saat kimin nerede olduğunu izah edersek, cereyan etme şeklini daha iyi izah ederiz.

Daha sonraki bir tarihe gelmek istiyorum, annenin İHA’ya verdiği bir demeci var, olay gününü anlatıyor. Narin saat 11’e kadar temizlik yaptı diyor, daha sonra Narin kursa gitmeden önce bana dedi ki ben kursta saat 16.00’da çıkacağım daha sonra kuzenlerimi çok özledim amcamın evine gideceğim dedi ben de ona izin verdim diyor anne.

Peki bu ifadelerden yola çıkarak, amcanın baz istasyonundan yola çıkarak çünkü jandarma diyor ki sen 14.33’te eve geldin diyor. Bunlardan yola çıkarak kuvvetle muhtemel ki Narin’in ölüm saat 15.30 gibi muhtemel odur ki Narin malesef birileri tarafından öldürüldü.

Narin Güran cinayeti itifrafçısının cesedi taşırken kullandığı otomobilin havadan yapılan aramalarda kameraya takıldığı ortaya çıkmıştı

‘MUHTARDAN KORKARIM’

İtirafçıya dönüyorum tekrar, arabanın sağ ön koltuğunda bir battaniye vardı, ‘bunu yok edeceğiz’ dedi muhtar. Ben ceset olduğunu anlayınca duraksadım, ‘ben buna işe girmek istemiyorum’ dedim muhtar bana ailene ve sana 200 bin lira vereceğim dedi. Ben muhtardan korkarım güçlü kuvvetli adam olduğu için çekinirim dedi. Amca arabanda çuval var mı diyor ama ne hikmetse itirafçının arabasından tam Narin’in sığabileceği ebatta bir çuval çıkartıyor.

ARKA KOLTUKTA KİM VARDI?

Arka koltukta başkaları da var mıydı? diyor Jandarma, yani amca yalnız değildi ‘arabada başkaları da var’ diyor Jandarma. İtirafçı ‘arabanın arka kimse var mıydı, yok muydu görmedim’ diyor ve orayı flulaştırıyor.

353 SANİYELİK SIR GÖRÜŞME!

Bu amcanın itirafları da kritik, Jandarma soruyor ve HTS kayıtları ile sıkıştırmaya çalışıyor. Saat 16.43 ile 17.59 arasında bir telefon numarası söylüyor Jandarma, ‘Antalya bölgesinden baz istasyonundan veren bir kişiyi tam 5 defa aradınız ve 353 saniye konuştunuz. Ne konuştunuz diyor?’ Amca diyor ki; ‘bahsettiğiniz kişi benim amcamın oğludur’ diyor, ‘amca oğlumun pamuk tarlasına gittim onu oradan aradım’ diyor. Yani Narin’in cesedini verdikten sonra amca oğlunun pamuk tarlasına gidiyor.

ELEKTRİKLERİ AMCA MI KESTİ

16.43’ten sonra pamuk tarlasında yarım saat kadar kalmış. Güya pamuk tarlasına kurt düştüğü için amca oğluna uyarı yapmak için gittim. Ayrıca köyün elektriklerinin de muhtar tarafından arama esnalarında sık sık kasıtlı olarak kesilip arama çalışmalarına sekte vurulup vurulmadığı da araştırılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin Güran cinayeti: Saatlerdeki çelişki açığa çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin