1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Narin Güran’ın Kaybolma Hikayesi

Narin Güran’ın Kaybolma Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde gerçekleşti. Kur’an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yapmaya başladı. Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin’in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu ihbar etti. Bu ihbarla birlikte bölgeye Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi’nin yanı sıra sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerden de arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmalara jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopterler de havadan destek verdi.

Narin’in kaybolmadan önceki son görüntülerine de ulaşıldı. Okulun 21 Ağustos’taki görüntülerinde, Narin’in 4 arkadaşıyla yürüdüğü ve daha sonra ayrılarak tepe yolunu kullanıp evine doğru gittiği tespit edildi.

Arama çalışmaları sırasında 22 Ağustos’ta evlerine 3 kilometre mesafede, 28 Ağustos’ta ise 2 kilometre mesafede iki farklı çocuk terliği bulundu. Ancak her iki terliğin de ailesinin beyanıyla Narin Güran’a ait olmadığı belirlendi.

Soruşturma kapsamında Narin Güran’ın ağabeyi E.G., kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakıldı.

10’uncu günde AFAD ve jandarma ekipleri mahalle içerisinde ve dışında yeraltı görüntüleme cihazıyla arama çalışmalarını sürdürdü. Cuma namazında dualar Narin’in sağ salim bulunması için edildi.

Narin’in babası Arif Güran’ın da kıldığı namaz sonrası imam, dualarla Narin’in bulunması için Rabb’e yalvararak dualar etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin Güran’ın Kaybolma Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin