1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Narkotik Operasyonları Sonucunda Yakalanan Zehir Tacirleri ve Sokak Satıcıları!

Narkotik Operasyonları Sonucunda Yakalanan Zehir Tacirleri ve Sokak Satıcıları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi bir operasyon başlattı. Bu operasyon, Türkiye genelinde 47 ilde gerçekleştirildi ve tatil boyunca sürdü. Toplamda 912 ekip ve bin 985 personel, 12 hava aracı ve 13 narkotik dedektör köpeği operasyona katıldı. “narkoçelik-23” adı verilen bu operasyonlarda, 304,5 kilogram uyuşturucu madde ile 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi ve 445 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Operasyonlar kapsamında birçok ilde farklı miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi ve zehir tacirleri ile sokak satıcıları yakalandı. Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, Rize’nin yanı sıra İstanbul, Trabzon, Bursa ve Antalya’da bonzai, metamfetamin, skunk ve esrar ile uyuşturucu hap ele geçirildi. 25 sokak satıcı bu operasyon kapsamında yakalandı ve 18’i tutuklandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Sokak Suçlarıyla Mücadele ekipleri ise Çatalca ve Arnavutköy İlçelerinde operasyon düzenledi. Bu operasyonda, 142,5 kilogram sıvı metamfetamin, 61 kilogram kristal metamfetamin ve 16 bin 608 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 3 zehir taciri bu operasyonda yakalandı.

Diğer illerde de benzer şekilde operasyonlar düzenlendi. Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Erzurum, Hatay, Konya ve Bursa gibi illerde yapılan operasyonlarda toplamda 18 zehir taciri yakalandı ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkede uyuşturucu tacirlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüldüğünü ve operasyonların artarak devam edeceğini belirtti.

Bu operasyonlar, ülkenin dört bir yanında uyuşturucu ticareti yapan kişilere karşı büyük bir darbe oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü ve il emniyet müdürlükleri işbirliğiyle gerçekleştirilen operasyonlar, zehir tacirlerinin faaliyetlerine büyük bir darbe indirdi. Operasyonlar neticesinde ele geçirilen uyuşturucu miktarı ve yakalanan zanlı sayısı, gözleri dahi korkutmakta. Türk polisinin kararlı mücadelesi, ülkede uyuşturucu ticaretine göz açtırmayacağını bir kez daha göstermiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narkotik Operasyonları Sonucunda Yakalanan Zehir Tacirleri ve Sokak Satıcıları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin