1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Nazilli’de Göçük Faciası: 3 İşçi Hayatını Kaybetti!

Nazilli’de Göçük Faciası: 3 İşçi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Mahalle’de dün saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, DSİ’ye ait içme suyu hattı için boru döşeme çalışması sırasında göçük oluştu. Taşeron firmanın 4 işçisinden Celal Yıldırım (74), Ramazan Okul (29) ve Şehmuz Burusk Yapıştıran hayatını kaybederken, Hacı Doğan yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı Hacı Doğan’ın ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ölen işçilerin memleketlerinde defnedileceği öğrenildi.

Olaydan sonra Nazilli Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında şantiye şefi, saha sorumlusu, formen ve 2 kepçe operatörü olmak üzere 5 şüpheli gözaltına alındı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü de olayla ilgili inceleme başlattı. DSİ 21. Bölge Müdürlüğü, yaşanan olaydan derin üzüntü duyduklarını belirterek, inceleme başlattıklarını ifade etti.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ise saha sorumlusu ve kepçe operatörü dahil olmak üzere 5 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nazilli’de Göçük Faciası: 3 İşçi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin