1. Haberler
  2. Spor
  3. Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, Milli Oyuncu Damla Gezgin’i Kadrosuna Kattı!

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, Milli Oyuncu Damla Gezgin’i Kadrosuna Kattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, milli oyuncu Damla Gezgin’i kadrosuna kattığını duyurdu. Gezgin, 2024-25 sezonu için geçerli olan bir sözleşme imzaladı. Kariyerinde Çankaya Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ, OGM Ormanspor ve Melikgazi Kayseri Basketbol kulüplerinde forma giymiş olan 33 yaşındaki oyuncu, artık Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı’nda yer alacak.

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, yaptığı açıklamada, milli basketbolcu Damla Gezgin’in transfer edildiğini duyurdu. Gezgin’in kulüple 2024-25 sezonu için anlaştığı belirtildi. Damla Gezgin, spor kariyeri boyunca Çankaya Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ, OGM Ormanspor ve Melikgazi Kayseri Basketbol kulüplerinde oynamıştır.

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, kadrosuna milli basketbolcu Damla Gezgin’i dahil etti. Damla Gezgin, 2024-25 sezonu için Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı’nda oynayacak. 33 yaşındaki oyuncu, daha önce Çankaya Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ, OGM Ormanspor ve Melikgazi Kayseri Basketbol takımlarında mücadele etmiştir.

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden bir takımdır. Kulüp, son transferiyle milli basketbolcu Damla Gezgin’i kadrosuna kattı. Gezgin, 2024-25 sezonunda Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı forması giyecek. Gezgin’in daha önce Çankaya Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ, OGM Ormanspor ve Melikgazi Kayseri Basketbol takımlarında oynadığı bilinmektedir.

Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, milli oyuncu Damla Gezgin’in transferini duyurdu. Gezgin, 2024-25 sezonunda Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı’nda oynayacak. 33 yaşındaki milli basketbolcu, daha önce Çankaya Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor, BOTAŞ, OGM Ormanspor ve Melikgazi Kayseri Basketbol kulüplerinde forma giymiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı, Milli Oyuncu Damla Gezgin’i Kadrosuna Kattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin