1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Nevzat Aydın ve Oğuz Alper Öktem arasındaki Sosyal Medya Tartışması Kızışıyor: İşte Detaylar!

Nevzat Aydın ve Oğuz Alper Öktem arasındaki Sosyal Medya Tartışması Kızışıyor: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın ve Martı’nın CEO’su Oğuz Alper Öktem arasında sosyal medya üzerinden başlayan tartışma, oldukça sert bir şekilde devam etti. Aydın, Öktem’in paylaştığı bir videoya verdiği yanıtla tartışmanın fitilini ateşledi. Öktem’in “Cehennemden geçiyorsan, yürümeye devam edeceksin” notuyla paylaştığı videoya Aydın, “Arkadaşlar aranızda Alper’in yakın arkadaşı veya aile dostu falan varsa bi ‘abi napıyorsun kendine gel’ der misiniz size zahmet. Ben derim de dinlemez sanki” şeklinde cevap verdi.

Öktem ise Aydın’ın bu sözlerine rakılı bir fotoğraf ekleyerek ve “Kelle koltukta, karın tokluğuna paket taşıyan kuryeler sayesinde zengin olup köşeye çekilip para yemiyorum” ifadeleriyle yanıt verdi. Ayrıca, Aydın’ın emekçilerin geleceği için savaştığını ve karın tokluğuna çalışan kuryeler üzerinden zengin olmadığını vurguladı.

Tartışma giderek büyüdü ve Aydın bu kez de Öktem’e, “İyice saçmaladın be Alper. Zerre umurunda olsa ‘emekçi’ kardeşlerin keşke. Maymunluğun ve rol yapmanın da bir sınırı var. Şişeyle fotoğrafım çok güzel çıkmış; saklamıştım çok, nerden buldun? Pek köşeme çekilmiş de sayılmam; genç girişimcilere yardımcı oluyorum, zamanında sana da olduğum gibi” şeklinde yanıt verdi.

Öktem ise Aydın’ın Yemeksepeti çalışanlarının kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğu haberlerini paylaşarak, “Emekçi dostu seni” ifadelerini kullandı. Tartışmanın sonunda Öktem, Aydın’ı engellediğini duyurdu. Aydın da bu duruma değinerek, “Beni bloklayıp kaçmayı tercih etmiş muhterem emekçi savunucusu. Halbuki daha yeni başlamıştık be Alper. Sana samimi tavsiyem ya politikacı ol – ki çok yakışır – ya da aktör – o konuda bayağı rezaletsin” şeklinde yorum yaptı. Bu olayla birlikte, Aydın ve Öktem arasındaki sosyal medya tartışması sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevzat Aydın ve Oğuz Alper Öktem arasındaki Sosyal Medya Tartışması Kızışıyor: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin