1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Neymar, Brezilya Maçına Giderken İlginç Bir Şey Yaptı!

Neymar, Brezilya Maçına Giderken İlginç Bir Şey Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilyalı futbolcu Neymar, Copa America sakatlığı sebebiyle forma giyemese de, milli takım maçlarını tribünden izlemeye devam ediyor. Neymar, Kosta Rika maçına giderken ilginç bir olayla karşılaştı. Işıklarda çakma forma satarak geçimini sağlayan bir satıcı ile karşılaşan Neymar, satıcıdan Brezilya Milli Takımı formasını satın aldı. Satıcı ve arkadaşları, Neymar’ın kendilerinden forma satın alması karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı ve heyecanlarını gizleyemediler. Bu anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Neymar’ın saha dışındaki hareketleri ve olaylarla gündeme gelmesi artık olağan hale gelmiş durumda. Futbolculuğu kadar renkli kişiliğiyle de dikkat çeken Neymar, formsuzluk dönemini de ilginç anılar ve olaylarla süslemeye devam ediyor. Copa America’da takımı için tribünden destek veren Neymar’ın, ışıklarda satıcıdan Brezilya forması satın alması, taraftarlar arasında da merak konusu oldu.

Sosyal medyada hızla yayılan bu olay, Neymar’ın popülerliğini bir kez daha ortaya koydu. Filenin sultanları olarak bilinen Brezilya Milli Takımı’nın da yıldızı olan Neymar, sadece saha içinde değil, saha dışında da spor medyasının sık sık gündeminde yer alıyor. Futbolseverler, Neymar’ın sıradışı ve renkli kişiliğiyle sürekli olarak başka bir olayla karşılaşacakları beklentisi içindeler.

Neymar’ın forma satın alması anında sosyal medyada büyük ilgi görmesinin yanı sıra, futbolcu ile yaşadığı heyecanı gizleyemeyen satıcı ve arkadaşları da ilginç bir hikaye yarattı. Brezilya Milli Takımı’nın duayen oyuncusu olarak birçok genç futbolcuya ilham kaynağı olan Neymar, sporcu kimliğinin yanı sıra sosyal medyada yarattığı olaylarla da adından sıkça söz ettiriyor.

Copa America heyecanı devam ederken, tribünden maçları izleyen Neymar’ın çakma forma satın alması, sadece bir oyuncunun giydiği kıyafetin ötesinde bir anlam taşıyor. Neymar’ın futbol camiasının parlayan yıldızlarından biri olarak saha dışında da gençlere ve taraftarlara örnek olma misyonunu sürdürdüğü görülüyor. Brezilya milli takımının efsane oyuncusu Neymar, futbolculuğu ve kişiliğiyle sadece saha içinde değil, saha dışında da hafızalarda yer edinmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Neymar, Brezilya Maçına Giderken İlginç Bir Şey Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin