1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. NG Kütahya Seramik, Uluslararası NSF Sertifikası Aldı!

NG Kütahya Seramik, Uluslararası NSF Sertifikası Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk seramik sektöründe öncü olan NG Kütahya Seramik, yeni bir sertifika ve ödül kazandı. Gıda sektöründe Türkiye’de ilk kez Uluslararası NSF Sertifikası alan firma, dünyada nadir bulunan 160×320 ebatındaki NG Stone serisi ürünleriyle bu başarıya ulaştı. NSF sertifikası, tasarım, hijyen, sağlık, güvenilirlik ve kalite standartlarını karşılayan ürünlere veriliyor.

NSF Belgesi, uluslararası alanda geçerli olan bir sertifikasyon olup, hijyen ve sağlık gibi kriterleri karşıladığını gösteriyor. 1944’te kurulan NSF, halk sağlığını korumayı ve tüketicilere güvenilir ürünler sunmayı amaçlamaktadır. NG Kütahya Seramik ürünlerinin yapılan testler sonucunda NSF kriterlerini karşıladığı belgelendi.

NG Kütahya Seramik, dünyanın en büyük ebatlı seramiklerini Türkiye’de üreten ilk firma olma başarısını gösterdi. 160×320 ölçülerindeki NG Stone serisinde hem estetik hem de fonksiyonel özellikler ön planda tutuldu. Ürünlerin kolay temizlenmesi, hijyenik yüzeyi, farklı yüzey seçenekleri ve dayanıklılığı dikkat çekiyor.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, NSF sertifikasının kaliteli ürünlerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Güral, firma olarak verdikleri emeklerin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Türk seramik sektörü adına önemli bir adım olan bu sertifika, sektöre de değer katmış durumda.

NG Kütahya Seramik, Tasarım, hijyen, sağlık, güvenirlilik ve yüksek kalite standartlarına uygun ürünleri ile dikkat çekerken, NSF sertifikası gibi uluslararası belgelerle kalitesini tescillemiş durumda. firma, gelecekte de sektördeki liderliğini sürdürmek ve inovasyon çalışmalarına devam etmek için kararlı bir şekilde ilerlemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
NG Kütahya Seramik, Uluslararası NSF Sertifikası Aldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin