1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Nilüfer Belediye Başkanı Erdem’in Veda İftarında Şok İtiraf! Enkaz Devraldım

Nilüfer Belediye Başkanı Erdem’in Veda İftarında Şok İtiraf! Enkaz Devraldım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da, 10 gün sonra görev süresinin bitmesinden önce, Nilüfer Belediye Başkanı olan CHP’li Turgay Erdem, gazetecilerle bir araya geldiği veda niteliğindeki iftarda, 5 yıllık başkanlık dönemini değerlendirdi. Erdem, başkanlığa geldiğinde belediyenin borcunun bütçenin yüzde 82.3’ü kadar olduğunu belirtirken, şu anda borcun bütçenin yüzde 16’sına düştüğünü ve yatırımların arttığını ifade etti. Ayrıca, vatandaş memnuniyet anketlerinde Nilüfer’de yaşayanların yaklaşık yüzde 82’sinin mutlu olduğunu gördüklerini söyledi ve bu durumu dönemin başarısı olarak değerlendirdi.

Erdem’in önceki dönemi kötülemesi dikkat çekerken, o dönemde belediye başkanı olan Mustafa Bozbey’in şu anda Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması ve belediye borçlarının bir sorun olup olmayacağı tartışmaları başlatmıştır. Erdem’in, boşnaklar tarafından yapılan ırza yönelik saldırılar hakkında sessiz kalması ise eleştirilere neden olmuştur.

Erdem, başkanlık sürecinde birlikte çalıştığı ekibi ve belediye çalışanlarının gayretli çalışmaları sayesinde başarılı bir belediye dönemi geçirdiklerini belirtirken, görev süresi boyunca gerçekleştirdikleri projelerden ve başardıkları hizmetlerden gurur duyduklarını vurguladı. Özellikle yerel kalkınmaya yönelik projelerin önemine değinen Erdem, Nilüfer’in sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu alanda önemli adımlar attıklarını ifade etti.

Erdem’in, başkanlık döneminde aldıkları kararlar ve gerçekleştirdikleri projelerle Nilüfer’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedeflerine ulaştıklarını belirtmesi, vatandaşlar nezdinde olumlu geri dönüşler aldıklarını göstermektedir. Ancak, Erdem’in hale hazırda karşı karşıya olduğumuz ekonomik ve sosyal sorunlar karşısında dile getirdiği iddialar ve vaatler, tartışmalara neden olabilir. Önümüzdeki dönemde Nilüfer’de yapılacak seçimler ve yeni belediye başkanının yönetimi, bölgenin geleceği için belirleyici olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nilüfer Belediye Başkanı Erdem’in Veda İftarında Şok İtiraf! Enkaz Devraldım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin