1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Nilüfer Çayı’nda Sürüklenen Cesedin Sırrı Çözülmeye Başlandı

Nilüfer Çayı’nda Sürüklenen Cesedin Sırrı Çözülmeye Başlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Osmangazi ilçesi Avrupa Konseyi Bulvarı Nilüfer Çayı Botanik Parkı karşısında saat 18.00 civarında gerçekleşti. Şiddetli yağmur nedeniyle Nilüfer Çayı’nda debi yükselince, bir ceset sürüklendi. Vatandaşlar durumu anlayınca hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

İhbar üzerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, kimliği belirlenemeyen cesedi sudan çıkararak kıyıya taşıdı. Cesedin bir erkeğe ait olduğu ve yağmurdan etkilenmiş olabileceği düşünülerek, kimlik tespiti ve ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması amacıyla ceset Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Vali Mahmut Demirtaş, olay yerine gelerek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali, cesedin eski bir olaya ait olabileceğini belirterek soruşturmanın devam ettiğini ve net bir şey söylemenin henüz erken olduğunu ifade etti.

Olayın ardından soruşturma başlatıldı. Cesedin kimliğinin ve ölüm sebebinin belirlenmesi için adli makamların çalışmalarına devam edilmektedir. Bu tür olaylarla ilgili ise Bursa Emniyet Müdürlüğü ve diğer ilgili kurumlar gerekli tedbirleri alarak soruşturmanın sonuçlanmasını beklemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nilüfer Çayı’nda Sürüklenen Cesedin Sırrı Çözülmeye Başlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin