1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Nissan Türkiye, Ağustosta Yeni Modelleri ve Güvenlik Teknolojileriyle Müşterileriyle Buluşuyor

Nissan Türkiye, Ağustosta Yeni Modelleri ve Güvenlik Teknolojileriyle Müşterileriyle Buluşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nissan Türkiye, gelişmiş güvenlik teknolojilerini içeren yeni modelleriyle ağustosta müşterilerini karşılamaya hazırlanıyor. Şirket, ağustos ayında farklı satın alma seçenekleri sunarak müşterilere çeşitli avantajlar sağlayacak. C-SUV segmentinde bulunan Nissan Qashqai’nin kampanyası kapsamında, farklı donanım seviyelerine göre nakit alım desteği sunulacak. Modelin hibrit ve ‘e-POWER’ modellerinde, 1018 kilometreye kadar menzil sunulacak ve 100 bin lira nakit alım desteği verilecek.

Nissan Juke, şehir hayatının dikkat çeken aracı olarak geri dönüyor. Yeni modelde ikonik sarı renk ve konfor ön planda tutulan iç tasarım dikkat çekiyor. N-Sport donanım paketi ile aracın tasarımında çarpıcı detaylar bulunuyor ve GSR2 güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor. Yeni Nissan Juke’un ağustos kampanyasında Tekna donanım seviyesinde 100 bin lira nakit alım desteği ve 240 bin liraya 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanı bulunuyor. Ayrıca Platinum, N-Design, N-Sport ve Platinum Premium donanım seviyeleri 100 bin lira nakit alım desteğine ek 150 bin liraya 12 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuyor.

Nissan Türkiye, GSR2’nin zorunlu kıldığı güvenlik teknolojilerini yeni modellerinde müşterilerine sunmaya devam ediyor. Şirket, yeni güvenlik teknolojilerini tüm araç modellerine entegre ederek müşterilerine güvenli sürüş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Ayrıca, mevcut modellerinin güvenlik özelliklerini güncellemeye devam ediyor. Ağustos ayında tanıtılacak olan yeni modellerle beraber, Nissan Türkiye müşterilerine yüksek güvenlik standartlarına sahip araçlar sunmayı hedefliyor.

Sonuç olarak, Nissan Türkiye ağustos ayında çeşitli kampanyalar ve avantajlarla müşterilerine hizmet verecek. Yeni modellerde gelişmiş güvenlik teknolojileri standart olarak sunulacak ve farklı donanım seçenekleri ile müşterilere çeşitli seçenekler sunulacak. Nissan Juke ve Qashqai gibi popüler modellerde sunulacak avantajlarla, tüketicilerin dikkatini çekmeyi amaçlayan şirket, güvenli ve teknolojik araçlarını pazara sunmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nissan Türkiye, Ağustosta Yeni Modelleri ve Güvenlik Teknolojileriyle Müşterileriyle Buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin