1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmen Eşini Katleden Asker!

Öğretmen Eşini Katleden Asker!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün saat 12.30 sularında, Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Murat Akdöker yönetimindeki 70 AAF 487 plakalı otomobilde bulunan bir çocuk annesi öğretmen ile daha önce hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi uzman çavuş arasında tartışma çıktı.

Çift arasında kıskançlık nedeniyle geçimsizlik olduğu belirtilirken, eş beylik tabancasını çektiğinde eşi otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Ancak eş, arkasından ateş ederek eşini ve bacanağını öldürdü. Seyen kurşunlar yoldan geçen 2 kişiye ve polis aracına da isabet etti.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, şüpheliye teslim olması için ihtar verdi. Ancak şüpheli teslim olmayı reddedince bacağından vuruldu. Ardından yaralı halde ara sokaklara kaçan şüpheli, izini kaybettirmeyi başardı. Olayda ağır yaralanan Akdöker’in hayati tehlikesi devam ederken, seken kurşunlarla yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor.

Polisin yaraladığı uzman çavuş, bölgede aranarak yakalandı. Yarası hafif olan şüpheli, tedavi edildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öğretmenin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edildi ve toprağa verildi. Olayda ağır yaralanan Akdöker’i öldüren şüpheli ise nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Şüpheli, ifadesinde eşiyle yaşadığı sorunları anlatarak Adana’ya gelme sebebini açıkladı. Görüntüleri izleyen birçok kişi, ağır yaralanan diğer kurbanların tedavileri devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmen Eşini Katleden Asker!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin